Duyuruyu Kapat
Google Gözat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Balık Yemekleri

Her balığın kendine has pişirme şekli vardır. Izgara, tava, fırın ya da buğulama... Her avcının da kendi yöntemleri ve gelişmiş bir damak tadı vardır.. Bunlar birleşince ortaya eşsiz balık tarifleri çıkar! Izgara levrek, lüfer ızgara, kalkan, Fener şiş, Akya güveç! Afiyet olsun!

Sırala:
Başlık
Cevaplar Okunma
Son Mesaj ↓
  1. Ercüment
    Cevaplar:
    43
    Okunma:
    4.452
  2. Hamdi
    Cevaplar:
    25
    Okunma:
    17.640
  3. khyalp
    Cevaplar:
    38
    Okunma:
    2.252
  4. Ercüment
    Cevaplar:
    34
    Okunma:
    3.451
  5. İrfan
    Cevaplar:
    11
    Okunma:
    12.306
  6. _Rastgele_
    Cevaplar:
    33
    Okunma:
    805
  7. Discovery_TR
    Cevaplar:
    81
    Okunma:
    56.498
  8. eylmz
    Cevaplar:
    15
    Okunma:
    1.417
  9. trkc
    Cevaplar:
    25
    Okunma:
    1.798
  10. khyalp
    Cevaplar:
    5
    Okunma:
    415
  11. Ape
    Cevaplar:
    12
    Okunma:
    2.565
  12. löngöz
    Cevaplar:
    7
    Okunma:
    1.958
  13. Ercüment
    Cevaplar:
    22
    Okunma:
    1.432
  14. aconitum26
    Cevaplar:
    34
    Okunma:
    58.034
  15. yealpsar
    Cevaplar:
    9
    Okunma:
    2.053
  16. ensaraydin
    Cevaplar:
    19
    Okunma:
    825
  17. AKIN KAPTAN
    Cevaplar:
    21
    Okunma:
    7.977
  18. karacicek
    Cevaplar:
    13
    Okunma:
    2.331
  19. İsak
    Cevaplar:
    30
    Okunma:
    6.275
  20. baysal
    Cevaplar:
    0
    Okunma:
    484
  21. dr.zeki
    Cevaplar:
    15
    Okunma:
    1.233
  22. büyükçolpan
    Cevaplar:
    14
    Okunma:
    2.882
  23. özgür41
    Cevaplar:
    9
    Okunma:
    673
  24. emre2626
    Cevaplar:
    6
    Okunma:
    746
  25. Alparslan01
    Cevaplar:
    6
    Okunma:
    984

Konu Gösterim Seçenekleri

Yüklüyor...