Küre, tekerlekli, 52cm mangal için fırsat. 249tl yerine 111 tl

Konu, 'Sıcak Fırsatlar ve İkinci El' kısmında TEKNOTURK tarafından paylaşıldı.

  1. ambrosia

    ambrosia Aktif Üye

    Yaş:
    39
    Kayıt:
    11 Kasım 2011
    Mesajlar:
    737
    Beğeniler:
    77
    Sponsorlu Bağlantılar
    Benzer ürünü ben geçen sene Bauhausdan 50 TL ye mi aldın. Birde hemen yanında Weber vardı o da 300 mü 500 mü ne idi. Ünlü biri de alışverişte idi bana farkını sordu (ucuz ile pahalının) bende...Biri mangar biri barbakü dedim..o ne demek dedi...ucuz alırsan mangal yaparsın, pahalısını alırsan eşe dosta barbekü yapıyorum dersin dedim...

    Smoke tarzı mangalda bakmıştım ve tüpten varilden mangal yapma fikri de kafama yattı sonra vazgeçtim ama şezlongdan mangal çok yaratıcı cidden...

    Mangalnız ne olursa olsun altın kural ızgarasının telinin etli (kalın olması) diye düşünüyorum..
     
  2. jacksoonn007

    jacksoonn007 Aktif Üye

    Yaş:
    29
    Kayıt:
    30 Nisan 2010
    Mesajlar:
    465
    Beğeniler:
    1
    Şehir:
    Kütahya
    Sponsorlu Bağlantılar
    küre mangallar benim pek hoşuma gitmiyor hem kullanıış açısındanda pek raiş değiller dışı çabuk atabiliyor ve kapağını kolay kolay kapatamıyorsun çünkü kapatınca et haşlama gibi oluyor ve ete ne olursa olsun azda olsa damlayan yağlardan az bi tutuşmada is kokusu sindirebiliyor
     
  3. sabora

    sabora Daimi Üye

    Yaş:
    40
    Kayıt:
    7 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.685
    Beğeniler:
    112
    Şehir:
    Kocaeli
  4. Horozbina

    Horozbina Daimi Üye

    Kayıt:
    17 Ocak 2012
    Mesajlar:
    2.003
    Beğeniler:
    2.628
    Şehir:
    Tekirdağ / İstanbul / Ören
    Küre ve tam kapanan mangalların en önemli avantajı pişirme sırasında kapağının kapatılarak ete veya balığa is kokusu vermek. Tütsülenmiş yiyeceklerden hoşlananlar için öneririm. Ben levrek olsun çipra olsun mutlaka tütsü lezzeti veririm.

    Kapatmanın diğer avantajı içerisi fırına benzediği için daha çabuk pişme ve dolayısı ile etin veya balığın suyunun kaçmamasını sağlıyor.

    Yukarıdaki mangalda bu işi sağlayabilirsiniz ancak hava akışını tam kesemediği için bu tür mangalların diğer önemli özelliği sağlanamaz. O da akan yağın tutuşması.
    İçeri hava girişi kapatma sonrası kesilen mangallarda damlayan yağ içeride yeterli oksijen olmadığı için tutuşup yanmaz, dolayısı ile sizin yemek de alevle yanmaz.
    Bunların hem lav taşı hem odun kömürü kullanılabilen tipleri de var, 500 Tlden başlar 1000 i geçer.

    Ayrıca linkteki mangal ve benzerleri bu işin stellasıdır. Kömür kullanılmaz ancak hiçbir mangalda beceremeyeceğiniz lezzetler elde etmek mümkün. Bunlarda pişireceğiniz antrkot, kuzu böbrek yatağı, kalkan, levrek, bonfileyi hiçbir kömürlü mangalda elde edemezsiniz.

    BAUHAUS İnş.Mlzm. ve Ev Gereçleri Ltd.Şti. Weber E 320 Premium Siyah Gazlı Mangal
     
  5. kekadam

    kekadam Aktif Üye

    Kayıt:
    23 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    148
    Beğeniler:
    109
    Şehir:
    Tekirdağ
    bi biz yiyemedik bu levrekleri,yengeçleri.börtü böcekleri.. komşu hacı abi bile yedi kurbanlık niyetine. kınıyorum ve mangal almaya gidiyorum.
     
  6. alganiresidence

    alganiresidence Aktif Üye

    Yaş:
    39
    Kayıt:
    2 Ekim 2013
    Mesajlar:
    163
    Beğeniler:
    70
    Şehir:
    İzmir
    Erkan çım böyle fabrıkasyon ürünlere bu kadar para vermek günah en fazla bır sezon kullanırsın . cok mangal yakıyorsan yakınındakı bır sanayı ye gıt kendın yaptır en fazla 100 tel verirsin omurluk olur ben yaptırdım 4 senedır kullanıyorum banamısın demıyor...
     
  7. Sponsorlu Bağlantılar

Sayfayı Paylaş