Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ELLE YAYIN AVI

Dündar

Daimi Üye
Katılım
9 Tem 2013
Mesajlar
1,187
Tepkime puanı
1,884
Puanları
0
Konum
.......
Adı
.........
Paylaşım için teşekkürler.
Sanki gülle atıyor adam, tamamını izlemedim bu görüntüden sonra. ilginç ama acımasız maalesef.
 

Alkan93

Yeni Üye
Katılım
17 Eki 2014
Mesajlar
10
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Konum
Fethiye
Adı
Mehmet
Belki okumuşsunuzdur bi mesajimda 2 yayın ustasından bahsetmiştim işte birisi bu şahsiyet ismi suat bölgede (ığdır)kendisine su iti(su samuru) derler. 10 sene evvel beraber bu suya girmiştik,yine bi kış günüydü, bana öğretmeye çalışmıştı elle balık tutmayı ozamanlar ufaktım tabi huylanırdım hemen suda balığa deyince. Alıkoyduğu bu balıkları hep başkalarına tutardı çoğunlukla komutanlara. Küçük balığı hemen geri salar, bi bakmışsınız sudan ağziında ellerinde birden fazla balıkla çıkan bi adamdı. Çıplak elle balık tutmakta rakip tanımaz soğuk sıcak ayırd etmeksizin suya giren acayip bi vatandaş işte.
 

ambrosia

Daimi Üye
Katılım
11 Kas 2011
Mesajlar
782
Tepkime puanı
183
Puanları
43
Yaş
49
Tebrik mi etsem yersem mi bilemedim. Öncelikle cesareti ve tekniği için tebrik ederim. Çok az insanın yapabildiğini yapıyor. Çok fazla ve aynı noktada (kıyıya çok yakın) oldukça fazla balık alıkonuluyor, buda yumurtlama yada çifleşme zamanında alıkonulduğu fikrini bende oluşturuyor. Umalım ki bu güzellikler yumurtalı değildir....ve sirküle nedir bu alanda bilemiyorum. Seneye bu kadar bolluğu bulamaz zira.
 

Alkan93

Yeni Üye
Katılım
17 Eki 2014
Mesajlar
10
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Konum
Fethiye
Adı
Mehmet
Yasağa pek uyduğunu zannetmiyorum,zaten askeri izin olmadan videodaki yerde balık tutmak imkansız.havyarlı olsun olmasın yasağa uyanda yoktu engelleyende. Ama balık çok bereketliydi oralarda,sırf yaban hayatı için özlüyorum o kırsalı.Şuan fethiyedeyim alabalık havyarda olmasına rağmen çuvalla getiren var,bari disileri geri salın diyorum "ben bıraksam baskası tutacak diyorlar". Başka bi örnek elektrikle çuval dolusu yılan balıgı tutup balıkçılara satan var yapma diyorsun başka türlü tutamıyorum diyor. Kime şikayet etsen boş,içimden basıyorum küfürü gerisine karışmıyorum.