Catastrophe
Yeni Üye
- Adı
- Ceyhun G
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba, foruma yeni katıldım. Genç yaşta emekli olduktan sonra "lan yıllardır çalışıyorum, şu ara boşlukta benim de bir hobim olsun" diyerekten kendime bir surf takımı yapıp konuya girdim. Yemli dip atıp mırmır beklerken sandalyeye mahkum olduğumu farkettim. Evim denize 3 metre kadar uzaklıkta, bir ara balkondan atsam ne olur acaba falan düşündüm hatta. Sonra etrafımda gördüğüm spin ve lrf kullanıcılarının hareketliliği, ekipman çeşitliliği beni gayet cezbetti. Tahmin edebileceğiniz gibi kendime bir spin takım edindim. Sınırlı bilgimle satıcıya nerede avlandığımı neler tutmak istediğimi ve çevredekilerin neler tuttuğunu anlattım. Karşılığında portfish ridaniye 270 10-40 atarlı kamış ve Okuma Safina SW-X SNW-4000A 4+1BB Olta Makinesi aldım. Takımı aldıktan sonra bir arkadaşım "bak artık kullanmadığım sahteler var gel vereyim" dedi. Lafı uzattım kusura bakmayın ama asıl soru şu aslında. Bu sahtelerin içinde20-25 gr lar olduğu gibi, 10 gr jigler, 12gr silikonlar, 8 gr popper'lar da var. Bana anlatılan 10-40 aralığının ortalarında verim alabileceğim. Şimdi bu 8 ler 10 lar kullanılmaz mı acaba, siz neler yapıyorsunuz bu gibi durumlarda?
Tekrar herkese teşekkürler.
Tekrar herkese teşekkürler.