xKralTR
Üye
- Adı
- Hasan U.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Arkadaşlar bir kaç defadır kıyıdan spin avcılığı yaptığımız yerde bi teknenin resmen kumsaldan denizin içine doğru ağ çektiğini farkettim. Ticari balıkçılığa pek hakim değilim ancak bana sanki yasal değilmiş gibi geliyor. Saat sabah 5 gibi gittiğimiz zaman dubayı farkediyoruz sonra adam saat 8 gibi gelip denizin içindeki dubadan kıyadaki dubaya doğru ağı topluyor. Ne tür bir ağ bilmiyorum yani tabana kadar iniyor mu yoksa askıda mı kalıyor.
Eğer gerçekten yasak ise yetkili yerlere şikayet etmek istiyorum ama yetkili yerler nerelerdir ve nasıl şikayet edilir bilemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Tek seferlik bir durum değil daha önce tam olarak aynı yerde daha denk gelmişti ki gitmediğimiz günlerde de orada olduğundan eminim. Elimde full videosu da var ama buraya sadece fotoğraf ekliyorum.
Eğer gerçekten yasak ise yetkili yerlere şikayet etmek istiyorum ama yetkili yerler nerelerdir ve nasıl şikayet edilir bilemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Tek seferlik bir durum değil daha önce tam olarak aynı yerde daha denk gelmişti ki gitmediğimiz günlerde de orada olduğundan eminim. Elimde full videosu da var ama buraya sadece fotoğraf ekliyorum.