Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2000'TL ye kadar Olta takımı tavsiyesi

Berk Balikci

Yeni Üye
Adı
Kaan Berk Yücel
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kafam aşırı karıştı bir sürü kişiden fikir aldım artık son sizleri dinleyip almak istiyorum olta takımını Birkaç biligili ağabeyim uyumlu makine kamış misina falan linkleri atsa mükemmel olur. Whatsapp'dan oltacılar ile konuştum Kararda veremiyorum bazıları bu fiyata olmaz diyor üzmeyecek bir takım bazıları hemen yapıyor baştan sağma gibi geliyor hepside birbirinden farklı falan takım oluşuyor o yüzden farklı farklı kişilerden sizlerin tecrübelerinize dayanarak cevabınızı bekliyor olacağım.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
hedef balık ve av yapacağın bölge neresi hocam bu bilgiyi verirsen yardımcı olur arkadaşlar böyle çok belirsiz olmuş .

Berk Balikci

Yeni Üye
Adı
Kaan Berk Yücel
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Av yapacağım bölge artık didim, orada daha önce hiç av yapmadım ama sanırsam çipura levrek izmarit gibi balıklar çıkması lazım ve kıyıdan av yapacağım

Berk Balikci

Yeni Üye
Adı
Kaan Berk Yücel
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Çok teşekkür ediyorum çanakkaleli sana acaba bir tık daha ucuz kamış alıp makine seviyesini yükseltsek daha iyi mi olur diye bir soru sormak isterim. Ayrıca bilgili arkadaşlarında yeni tavsiyelerini bekliyorum

Son düzenleme:

Berk Balikci

Yeni Üye
Adı
Kaan Berk Yücel
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben tavsiyelerinizi hâlâ bekliyorum ağabeyler

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Çanakkaleli güzel bir kamış ve makina tavsiyesi vermiş lakin bunların kurşunlari misinaları vs leri de var 3k yı bulur onun attığında.

Biraz daha arttırabilirsen lrf seti var böyle

Ama yinede silikon filan alman gerekir ekstra onlarda bi 100 150 tl tutar.

Artmaz dersen

Bunlar var ,kurşun ve çapari için biraz para kalıyor zaten çok pahalı değiller birde misina lazım tabi ama surf makinelerinde hangi misina kullanılır bilmiyorum onu başkasına sorsan iyi olur.

Not: Boş konuşanlara bakma sen benim arkadaşım bimden aldığı 400 tl lik dandik surf olta ve zokalarla kırlangıç tuttu .Her olta ve her makine ile balık tutulur ama her yemle biraz zor.

furkannnss

Yeni Üye
Adı
Furkannss
Kan Grubu
B Rh Negatif
Arkadaşlar surf balıkçılık yapıyorum. Albastar Telecast 2259 360 + Daiwa RS 4000 takımı 3000 TL'ye aldım. Kötü mü? takım nasıl?

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar surf balıkçılık yapıyorum. Albastar Telecast 2259 360 + Daiwa RS 4000 takımı 3000 TL'ye aldım. Kötü mü? takım nasıl?
Aldığın ser surf değil, olsa olsa shore hiç diyeceğim ama o bile zor yani. Amaç surf ise yanlış olmuş

furkannnss

Yeni Üye
Adı
Furkannss
Kan Grubu
B Rh Negatif
Surf derken kıyı balıkçılığı için aldım hocam, kocaelideyim, kayalıklar falan var iskele falan var orada atıyorum yani.