Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

8 yıllık olta kamışım sonunda kırıldı. Tamir için önerilere açığım.

frost_md

Yeni Üye
Adı
FaTiH_K.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Herkese merhabalar. 8 yıldır kullandığım effe marka, teleskopik, diablo, prosurf 390 kamışım kendi kullanıcı hatamdan dolayı kırıldı. Elimde 3 parça salina var ancak aynı rahatlığı vermiyor. Ben de forumda arama yaparken yaklaşık 10 yıl önce bu kamış ile ilgili bir post gördüm.

Yedek parça ararken (birebirini bulmam zor biliyorum) uydurabileceğim bir 2. parça olur mu diye ustalara danışmak istedim. Elimde ölçüleri var parçanın ancak yedek parça satan sitelerde ölçüler yok. Effe markasının sitesinde de ücret bilgisi yok. Sanırım perakende satış yok. Perakende yedek parça bulabileceğim bir yer bilen varsa bana yardımcı olursa duacısı olurum.

Burada da Kamış ucu fiber surf 390 olarak var amma ve lakin satış yok.

Satan, temin edebileceğim, birebir olmasa da muadilini edinebileceğim, bu konuda tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler, selamlar.

frost_md

Yeni Üye
Adı
FaTiH_K.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Buraya da resimlerini ekleyeyim. 4 parça oltanın en üstten 2. parçası kırık olanı.

6D608FF3-E110-4E17-B881-B5137897BA72.JPG IMG_3908.jpg