frost_md
Yeni Üye
- Adı
- FaTiH_K.
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Herkese merhabalar. 8 yıldır kullandığım effe marka, teleskopik, diablo, prosurf 390 kamışım kendi kullanıcı hatamdan dolayı kırıldı. Elimde 3 parça salina var ancak aynı rahatlığı vermiyor. Ben de forumda arama yaparken yaklaşık 10 yıl önce bu kamış ile ilgili bir post gördüm.
Yedek parça ararken (birebirini bulmam zor biliyorum) uydurabileceğim bir 2. parça olur mu diye ustalara danışmak istedim. Elimde ölçüleri var parçanın ancak yedek parça satan sitelerde ölçüler yok. Effe markasının sitesinde de ücret bilgisi yok. Sanırım perakende satış yok. Perakende yedek parça bulabileceğim bir yer bilen varsa bana yardımcı olursa duacısı olurum.
Burada da Kamış ucu fiber surf 390 olarak var amma ve lakin satış yok.
Satan, temin edebileceğim, birebir olmasa da muadilini edinebileceğim, bu konuda tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler, selamlar.
Okuma Safina Noir 55lik makinaya uygun kamış tavsiyesi..
Selamlar. Önceki kamışım "Eurofish Federal 300 cm 80-150 gr" idi. Hafifliği ve atımdaki kolaylığı hoşuma gidiyordu fakat pek sağlam bir ürün değildi maalesef. Makine yuvasındaki plastik sıkıştırma vidası kırıldı. Bu parçayı yapıştırıp sabitledim fakat uzun süre idare etmeyeceği kanatindeyim...
www.baliksevdam.com
Yedek parça ararken (birebirini bulmam zor biliyorum) uydurabileceğim bir 2. parça olur mu diye ustalara danışmak istedim. Elimde ölçüleri var parçanın ancak yedek parça satan sitelerde ölçüler yok. Effe markasının sitesinde de ücret bilgisi yok. Sanırım perakende satış yok. Perakende yedek parça bulabileceğim bir yer bilen varsa bana yardımcı olursa duacısı olurum.
Burada da Kamış ucu fiber surf 390 olarak var amma ve lakin satış yok.
Satan, temin edebileceğim, birebir olmasa da muadilini edinebileceğim, bu konuda tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler, selamlar.