Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

A dan - Z ye uzun olta , belgesel tadında ...

ozkan_askan

Aktif Üye
İşin erbabından , tüm incelikleri , püf noktaları çok güzel bir anlatımla paylaşılmış. İzledikten sonra insana " ben bunu artık yapabilirim " özgüvenini kazandırıyor neredeyse :) Hazırlayana da , anlatana da teşekkürler .

Moderatör tarafında düzenlendi:

TAHACEM

Yeni Üye
Çok güzel av olmuş ellerinize saglıkkk

berk94kut99

Daimi Üye
Adı
ahmet özdemir
ellerinize ağzınıza sağlık bir şey ancak bu kadar güzel anlatılır teşekkürler

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Çok güzel bir video hazırlamışlar.
Lüferin av verdiği yere bakınca bu balığın pis sulardan, çamur dipten hoşlandığı aşikar.

ozkan_askan

Aktif Üye
Kesinlikle , o bölge zemin olarak çok temiz değil. Tahminim mezgit ve kefallerin peşinden gelmiş olmalılar lüferler .

divulge2o

Üye
Adı
Sertan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Özkan kardeş bu paylaşım için çok teşekkürler harika bilgiler sanırım aynı yerlerde avlanıyoruz ama hiç rastlaşmadık

ozkan_askan

Aktif Üye
Bende genelde Dragos taraflarında oluyorum. İkamet atalar olunca o civarlardayım genelde . Bu akşam inmeyi planlıyorum mesela . gelirseniz haberleşelim.

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Özkan abi gerçtekten super paylaşım. Videoyuyu çeken kişiye de burdan teşekkürlerimi sunarım. Bu sene dikkatimi çeken olan balık deniz altında bulunan kabloların keşiştiği yerlerde av veriyor. Yada ben kuruntu yapıyorum :D

ozkan_askan

Aktif Üye
Kablo derken elektrik nakil hatlarını falan mı kastediyorsun ? Nasıl bir etkisi vardır kestiremedim . Balığı nerde kıstırırsa lüfer orda :) Ah birde kıyıdan alabilsek o kofanalardan :(

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Abi şimdi bu sene belirli meralar çok çok iyi lüfer yaptı. Bunlardan biri suadiye elektrik kablolarının geçiş yeri diğeride ada çakarı önü. İkisinde de deniz haritalarından bakıldığında ortak noktası elektrik kabloları :) dediğim gibi kuruntu yapıyor olabilirim :)