Solo Türk
Yeni Üye
- Adı
- Eren Can Gündoğdu
Merhabalar değerli ustalarım büyüklerim küçüklerim herkese selamlar. Spin avcılığına merak saran biri olarak çok uzun uğraşlar sonucu bu güzel yeri mekanı bulabildim şükürler olsun. Konu hakkında hiç bilgim olmadığı için zamanında siz değerli insanlara sorular yöneltmiştim. Hepinize çok teşekkür ediyorum çok güzel önerilerde tavsiyelerde bulundunuz. Hele içinizden birisi var ki Allah razı olsun Akif Nazlı abim bildiğin elimden tuttu hadi spin ekipman almaya gidiyoruz dedi
Ben durumu izah ettim maddi durumumu anlattım bu ekipman için ayırdığım bütçeyi anlattım uzun uzun hoş sohbet bol muhabbet ettik. Bu güzel hoş sohbetin bol muhabettin ardından Akif abim bana bu ekipmanı toplayalım dedi ben sen ne derken o olur abi dedim sonuç olarak bu güzel ekipmanı topladık. Ne yazıkki ekipmanı kullanma fırsatı bulamadım nasip olursa bu pazar siftah yapacağız inşallah 
Ekipman
------------
Kamış : Abu Garcia Rod Veracity 822M 12-32gr atarlı
Makina : Spro Nova 730
İp : Shimano Kairiki SX8 Mantis Green.
Bu ekipmanı kullanan değerli ustalarımdan önerilerini, görüşleriniü tecrübelerini aktarlamarını bekliyorum
Hatam, yanlışım, kusurum olduysa affola...
Ekipman
------------
Kamış : Abu Garcia Rod Veracity 822M 12-32gr atarlı
Makina : Spro Nova 730
İp : Shimano Kairiki SX8 Mantis Green.
Bu ekipmanı kullanan değerli ustalarımdan önerilerini, görüşleriniü tecrübelerini aktarlamarını bekliyorum
Hatam, yanlışım, kusurum olduysa affola...
Son düzenleme: