papalina
Aktif Üye
- Adı
- Volkan ÇAKIR
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
#alabaliklarbitmesin
Merhaba sevgili hobidaşlar ve doğa severler.
Bu paylaşımda yok yok desem her halde abartmış olmam.Alabalık camiasının önemli ismi üstadımız,pirimiz sevgili Alapalukçu Birol Tangut Ağabeyimiz ile çok sevgili ağabeyimiz Heyecan Doğada Abdullah Pektaş ağabeyimiz yeni bir alabalık macerası için çıktıkları yolda bize de uğrayarak şeref verdiler.Uzungöl'de yarım günlük bir avdan sonra onlar farklı biz farklı zirvelere doğru yola çıktık.Bu videoda beni neler bekliyor diye merak ediyorsanız :
-Alabalıkçıların hoş sohbetleri
-Üstadın benim kameramdan görüntüleri
-4 Farklı Av Disiplini ( LRF,Spin,Fly,Tenkara)
-4 Farklı Alabalık Türü ( Kırmızı Benekli (S.T.Macrostigma),Gökala (Oncorhynchus mykiss),Abant Alası ( S.T.Abanticus) ve Kafkas Alası ( S.T.Caspius)
-Minik derede bebek alabalıkların su altı görüntüleri
-Döğüşen Tosunlar
-ve harika doğa görüntüleri
İyi Seyirler
Merhaba sevgili hobidaşlar ve doğa severler.
Bu paylaşımda yok yok desem her halde abartmış olmam.Alabalık camiasının önemli ismi üstadımız,pirimiz sevgili Alapalukçu Birol Tangut Ağabeyimiz ile çok sevgili ağabeyimiz Heyecan Doğada Abdullah Pektaş ağabeyimiz yeni bir alabalık macerası için çıktıkları yolda bize de uğrayarak şeref verdiler.Uzungöl'de yarım günlük bir avdan sonra onlar farklı biz farklı zirvelere doğru yola çıktık.Bu videoda beni neler bekliyor diye merak ediyorsanız :
-Alabalıkçıların hoş sohbetleri
-Üstadın benim kameramdan görüntüleri
-4 Farklı Av Disiplini ( LRF,Spin,Fly,Tenkara)
-4 Farklı Alabalık Türü ( Kırmızı Benekli (S.T.Macrostigma),Gökala (Oncorhynchus mykiss),Abant Alası ( S.T.Abanticus) ve Kafkas Alası ( S.T.Caspius)
-Minik derede bebek alabalıkların su altı görüntüleri
-Döğüşen Tosunlar
-ve harika doğa görüntüleri
İyi Seyirler