Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Albastar Dinamica Hakkında

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Merhaba Sayın Üstadlar,
AlbaStar Dinamica 10 - 30 gr. 2,70 cm (fiyatı: 140 TL) özelliklerinde bir kamış almayı planlıyorum, yakın bir zamanda. Kullandığım makina Daiwa Sweepfire E 3000C marka makina 0,27 mm kaliteli bir misina kullanıyorum rica etsem konu ile ilgili olarak bana görüşlerinizi bildirirseniz gerçekten çok yardımcı olacağınızı düşünüyorum tüm gün nette bu kamış hakkında araştırma yaptım videolar falan izledim iyi diyen (kime göre neye göre) kötü diyen yerden yere vuranlar(kime göre neye göre) ama bütün eleştiriler benim için önemlidir!

Lütfen sizden ricam konu ile ilgili olarak bilgi ve görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Saygılar.

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de bu kamışı ve portfish ridaniye kamışı merak ediyorum. Turnada sezon açılınca spin için kullanacağım üstün bir kamış istemiyorum.

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Bende o kamışı daha önce araştırmıştım "Fast Action" olmadığı için vazgeçmiştim 200 TL civarı diye biliyorum tabi değişmediyse 198 gr olmasıda önemli bir artısı tabiki kullanan arkadaşların fikirlerini de almak gerekiyor ama bayak yüzüğü var! o sıkıntı olmaz umarım atış yaparken Medium olan bir kamış bu da artısı herhalde spin avcılık için hemen hemen her spin kamışta olan makina sıkıştırma yeri dönen karşılıklı vidalar ile yapılıyor tabi bu da zamanla at çek atçek gevşeme olabiliyor bu kamışta daha üstte diye biliyorum bu kadar teknik bilgi ama kullanmadı ve elime hiç almadım

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kullanan birisi varsa aydınlatırsa çok güzel olabilir. Ağırlığı gayet iyi medium olması iyi mi olur kötü mü vs bilgileri verilirse güzel olur.

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende bu kamışa meraklandım, videoyu izledim ve kullanılan sahteler ağır olmasına rağmen kamış fazla esnemiyor. Benim aradığım tarzda. Mağazada test yapıp aklıma yatarsa bende almayı düşünüyorum. 136 lira fiyatı var. Umduğum gibi çıkmasa bile hafif ağırlıklı yemli yada çaparili avlarda kullanırım ne olacak yani. Spin kamışım teleskopik Spro manhattan 2.70 mt 10-30gr carbon var, memnunum ama parçalı kamış denemek istiyorum.

3308 ALBASTAR DINAMICA 10-30GR 270CM OLTA KAMIŞI

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bende bu kamışa meraklandım, videoyu izledim ve kullanılan sahteler ağır olmasına rağmen kamış fazla esnemiyor. Benim aradığım tarzda. Mağazada test yapıp aklıma yatarsa bende almayı düşünüyorum. 136 lira fiyatı var. Umduğum gibi çıkmasa bile hafif ağırlıklı yemli yada çaparili avlarda kullanırım ne olacak yani. Spin kamışım teleskopik Spro manhattan 2.70 mt 10-30gr carbon var, memnunum ama parçalı kamış denemek istiyorum.

3308 ALBASTAR DINAMICA 10-30GR 270CM OLTA KAMIŞI
Kullanım sonrası yorumlarınızı bekliyoruz.

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@İsmail Özz Trabzonda malesef yok yakın zamanda istanbula gideceğim o zaman istoçtan alıcam. Kullandıkça tecrübelerimi yazarım elbette.

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
merhabalar an itibari ile 2,70 albastar dinamica aldım kamış çok hafif dinamiği iyi biraz dış boyası çok kaliteli gelmedi ama o fiyatta gerçekten değer 135 TL fiyatı medium Fast actions olması gerçekten çok iyiydi :) shimano catana dan pek fark görmedim yüzüklerinin aynı alüminyum ikisinde de bence alacak olan arkadaşlar alternatif olarak değerlendirmeli

IMG_20190102141940.jpg

Son düzenleme:

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
videosunda akşama göndereceğim
deneme yaptım 3 kiloluk su damacanayı kaldırdı ve çok da zorlanmadı

Son düzenleme: