Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

CYKRLI

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaslar bankamatik karti visa logolu kart ve nakit sanal kartla aliexpresstwn siparis gecebilen varmi odeme hatasi olusuyor. Kredi kartinida kapattim tekrar acmak istemiyorum.

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ödüyorum, kartınızın yurtdışı alışverişine açık olduğuna emin olunuz.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
dolardan sonra aliexpressin avantajı azalmıştı ama damattan sonra hiç kalmadı. sakız alsak ötv ödemesek bile gümrük+kdv ödeyeceğiz. yerli satıcılar bir taraflarına kına yakar artık.

T

TektusKOR

Misafir
Bence kurunun yanında yaş da yanar muhabbeti örneklerinden birisi başımıza gelen bu olay.
İnsan faktörünün olduğu her yerde ne kadar önlem alırsanız alın yolsuzluk, rüşvet, adam kayırma v.b olayların önüne geçemezsiniz.

Kimi adamını ayarlar gümrükten çatır çatır yasaklı yasaksız mal çeker piyasaya sürer, kimi aliexpress ten getirdikleri ile dükkan açar.
İşte insan faktörünün önüne geçilemediği bir durum da bu yurt dışı mevzuu... Sen ben çinden ucuz olsun bütçe aşmayalım derdinde iken bazıları getirdikleri ile esnaf oldu dükkan açtı. Letgo benzeri platformlar da cabası...

Kısacası yönetenlerin gözünde 1 alan da 1000 alan da aynı kefeye girdi. Şimdi denebilir ki bundan sonra ayırt edilsin tespit yapılsın herkes ceza ödemesin... İşte insan faktörü kısır döngüsü burada tekrar başlar...

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Hangi bankanin nakit karti acaba birde visa mi sizin kartiniz bankayi aradim kontrol ediyorlar ama sorunu bulamadilar

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben aliexpress icin ininal kart kullaniyorum aylik 750 tl limiti var. Kartta alacaginiz urunlerin toplam tutarinin %7 - %10 kadar fazla tutar olsun yeterli. bazen ucu ucuna oldugu zaman tl den dolara cevirirken bir miktar kur farki oluyor ve cekim yapmiyor.

murat006

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu haftasonu 2 kargom daha geldi.

İlk siparişim tam 61. günde geldi. Takipli olmasına rağmen böyle bir gecikme yaşadım. Turna için aldıklarım aşağıdaki gibi;
Bu ürünün B ve D renklerini sipariş vermiştim A ve E rengi yolda.
US $3.19 20% OFF|Spor & Eğlence'ten Balıkçılık Lures'de MEREDITH 4.73
Bu ürünün 100 MM olan boyundan F ve L sipariş vermiştim B renginden de ayrıca almıştım.
US $3.5 20% OFF|Spor & Eğlence'ten Balıkçılık Lures'de MEREDITH Cannibal 80mm 100mm 125mm Yapay Yumuşak Lures Yemler Balıkçılık Cazibesi leurre shad silikon Yem T Kuyruk wobblers Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
Bu ürünü Sudak için aldım aksiyonu çok iyi 9 cm ve 1 numaralı rengini almıştım sadece aksiyonunu denedim. Bu hafta gece avında deneyeceğim.
US $0.99 25% OFF|Spor & Eğlence'ten Balıkçılık Lures'de YÜRÜMEK BALıK 6 adet/grup 7 cm/9 cm Wobblers Balıkçılık Lures Kolay Shiner Swimbait Silikon Yumuşak Yem Çift Renk sazan Yapay Yumuşak Cazibesi Aliexpress.com'da | Alibaba Grup

Mektupla

Daimi Üye

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Son aldığım siparişte 4 adet jig " İTHALATI YASAK ÜRÜN" gerekçesiyle geri gönderildi. Yaptığım yazılı şikayete 1 aydır alabildiğim cevap. "Konu ile ilgili olarak PTT sorumlu değildir şikayetinizi gümrükler genel müdürlüğü ne yapabilirsiniz "
Gülermisin, ağlarmısın :mad:
Yeni uygulama Gümrükte yığılmaya neden olduğu için çoğu pakete iade yazacakları kesin. Bu kadroyla bu sistem işlemez...