Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam balık sevdalıları,

Forumda Antalya ve çevresi adına gerek balık durumu gerek avlak yerleri ve gerekse de av raporları adına sabit bir konu bulamadım.

Oysa ki bir başlık altında olan konuları, özellikle İstanbul ve çevresini takip etmekle beraber kıskanmaktayım.

Antalya ve çevresinde gerek kıyıdan av yapan gerekse tekne ile açılan arkadaşların meralarda ki balık durumunu ve av raporlarını, bildikleri meraları, hangi zamanda hangi balık olduğu gibi altın bilgileri paylaşımda bulunurlar ise minnettar olurum.

Yöneticilerden ise ricam tabi uygun görürlerse konuyu sabitlemeleri.

Herkese rastgelsin, iyi forumlar

androsam35

Aktif Üye
Uzun bir kıyı şeridi olan sayılı illerimiz arasında yer alan Antalya'mızda yaşayan su altı güzelliklerinin dışa vurumunu ve oltalarınızı renklendiren raporlarını, yılda 3-5 gün Antalya'da bulunan biri olarak merakla bekliyorum.
Şimdiden herkese rast gele..

Babali07

Aktif Üye
antalyada dün meydana gelen deprem balık durumlarını acayip etkiledi
4 tane tekneyi yokladım hepside fıs, 1 er kilo balık yok adamlarda

palamut hala çok ufak 1 karış anca oldu boyu haftaya avlanmaya değecek kadar büyür zaten 15 ağustosta açılıyor av yasagı sahil güvenlik cirit atıyor her sabah tebrik ettim(geçen hafta katliyam yapılmıştı kişi başı 200-300 tane 10 cm lik palamutlarla)

lara plajında sabah suyuna kefal ve yalandırma iş yapmadı muhtemelen depremin etkisi

cumartesi akşam 2 kişi atçek için meraya indik 1 vuruş aldım ama aksiyon olmadı yan tarafımızda başka bir genç vardı 2 kilo civarı bir barakuda yakaladı ancak balığı eliyle tutmaya çalışırken düşürdü

bu akşamüzeri yada gece falezlerden aşağı inmeyi düşünüyorum bakalım kısmetimize ne gelecek

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pazar günü Kundu'dan tekne ile açılmayı planlamıştık ki tekneci arkadaş aradı ve yaşanan küçük deprem nedeniyle çok fazla akıntının olduğunu, kurşunun yere değmediğini belirtti. Ali arkadaşıma da sordum, oda onayladı. Denizin altında ki akıntı pazar gününe kadar düzelir mi acaba? Antalya ve çevresinde tekne, bot vs. ile denize açılan arkadaşlar suyun güncel durumu nedir?

xerkant

Üye
Bu aksam bende kundu tarafindan et cek yapmayi düşünüyorum. Dun aksam konyaaltindan yarim saat kadar denedim tik yoktu...

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu aksam bende kundu tarafindan et cek yapmayi düşünüyorum. Dun aksam konyaaltindan yarim saat kadar denedim tik yoktu...
Dün akşam bende Konyaaltındayım saat 9'dan gece 12'ye kadar aralıksız tam 3 saat denizi dövdüm, sağlam bir vuruş aldım tasmalayamadım, başkada birşey olmadı, etrafımda kefale ekmek atanlar acıdı bana hatta dayının biri bu hırsla sen fazla yaşamazsın dedi :)

xerkant

Üye
Dün akşam bende Konyaaltındayım saat 9'dan gece 12'ye kadar aralıksız tam 3 saat denizi dövdüm, sağlam bir vuruş aldım tasmalayamadım, sadece başkada birşey olmadı, etrafımda kefale ekmek atanlar acıdı bana hatta dayının biri bu hırsla sen fazla yaşamazsın dedi :)
:)) at cek icin oradaki genel mantik bu sanırım . Bende tam 9 da bogacayi civarindan ayrildim. Gecen sabahta birisi bakti ben ugrasiyorum atcek atcek toplu ipekli bi takim cikardi 2 kere atti cekti avci balik olsa buna kesin atlardi yegen daha fazla kendini yorma dedi :)))

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
:)) at cek icin oradaki genel mantik bu sanırım . Bende tam 9 da bogacayi civarindan ayrildim. Gecen sabahta birisi bakti ben ugrasiyorum atcek atcek toplu ipekli bi takim cikardi 2 kere atti cekti avci balik olsa buna kesin atlardi yegen daha fazla kendini yorma dedi :)))
Kısacası biz boş dönelim millet yorum yapsın :D
Az kaldı sezona, işler değişecek elbet.

Babali07

Aktif Üye
Pazar günü Kundu'dan tekne ile açılmayı planlamıştık ki tekneci arkadaş aradı ve yaşanan küçük deprem nedeniyle çok fazla akıntının olduğunu, kurşunun yere değmediğini belirtti. Ali arkadaşıma da sordum, oda onayladı. Denizin altında ki akıntı pazar gününe kadar düzelir mi acaba? Antalya ve çevresinde tekne, bot vs. ile denize açılan arkadaşlar suyun güncel durumu nedir?
hava ve deniz durumunu kontrol ettim pazar günü akıntı gözükmuyor fazla

Babali07

Aktif Üye
sezonun açılmasını 4 gözle bekliyorum şurda 15-20 gün kaldı kuzu-akya başlayacak
eylül ortalarına doğru iri yalandırma ve çıplak başlar
ekim ayı gibi barakuda
kasım sonlarına doğru levrek
şu an çok kısır bir dönemdeyiz
sahteleri ancak takip ediyorlar hamle yok
silikonlara nispeten daha fazla saldırı ve takip oluyor şu aralar bilginize