Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

At çek kofana, levrek avı

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba sevgili dostlar, istanbulun yormasından sebep yine düştüm saros yollarına haftasonu. Hem balığa giderim yoksada iki kadeh atarım umuduyla. Sabah 5 de telefonun çalmasıyla fırladım ayağa. Küçük bir kahvaltı sonrası 1 saat 15 dakikalık araba yolculuğu. Uzun zamandır çok yorucu olduğundan dolayı gitmediğim meraya geldim. 2.5 km yürüyüş sonunda istediğim yerdeyim. Atışlara başladığım anda sahteye hamleler de başlamıştı. Hava 27-45 esiyor. Dalga boyu oldukça yüksek. Tulum olmasına rağmen sırılsıklam oldum desem yeridir. Bir kaç atış sonrası levrek beklerken oltaya binen kofana beni şaşırtmadı desem yalan olur. Hemen arkasından atışlara devam ederken bir anda dev dalgalar ve köpüklerin arasında kocaman bir şey su yaptı sahteye. Kalama almaya başladı bir anda, kalamayı sıkıp kafasını çevireyim dedim ama mümkün değil. Hayvanın kafasını kaldıramıyorum. Bulunduğum yere çekmek isterken (aşağıda görseli mevcut) üçlü iğnenin teki taşa takıldı ve hayvan kendini savurmasıyla ayaklarımın ucundan gidiverdi. Siyah kocaman sırtına bakarak peşinden nafile çabayla koştum yakalayamacağımı bilerekten. Kaç kg olduğunu bilemiyorum ama daha önce böylesi hiç denk gelmemişti. Tabi bunları yapmaya çalışırken 45 km rüzgar ve dalgaların da etkisinin olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Arkasından atışlara devam ederken 1 levrek misafir oldu. Arkasından 2 kofana daha girdi heybeye. İstanbuldan ayrılırken hanımın dediği, ya Yavuz gidiyorsun o kadar bari lüfer tut çocuk çok seviyor demesi geldi aklıma. Evdekileri mutlu etmenin ve benim için geçen harika bir av günün sonunda düştüm dönüş yoluna. Peşinde koşturan herkese daha iyileri gelir umarım. Kalın sağlıcakla.
IMG_2700.jpeg
IMG_2702.jpeg
IMG_2710.png

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler, kendim yaşıyor gibi okudum resmen. çok güzel balıklar ve bir av raporu olmuş.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maşallah gittiğinize deymiş. Tebrikler.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Yavuz
Çok güzel bir av olmuş.

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok teşekkürler

havatemiz

Aktif Üye
Adı
İhsan Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel av yapmışsınız. Tebrikler. Sahteyi merak ettim.

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok güzel av yapmışsınız. Tebrikler. Sahteyi merak ettim.
Teşekkür ederim. Çanakkale den dostum Mustafanın yaptığı çakar sahteleri kullanıyorum ben. Sağolsun isteğime göre yapıyor. Çantamda başka sahteler yok mu tabikide var. İmalar maria alar. Ama ben bunlara çok alıştım ve fırtınamsı havalarda başka sahte kullanma şansı pek bulamıyorum malesef.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel av olmuş aviniz daim olsun.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler güzel balıklar Rastgele

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kacan’i da alaymisiniz iimis :) elinize saglik cok guzel ve hareketli bir av olmus, gittiginize degmis..