Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video Avcılar-B.Çekmece-Kumburgaz-Silivri Balık Avları-1 (25.01.2020)

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Geçen hafta Levrek ve kalkan avı için gittiğimiz meradan görüntüler, iyi seyirler
İntro müziğinden dolayı telif sıkıntısı yaşadık, değiştirip tekrardan yükledim, iyi seyirler.

Son düzenleme:

firstmoon

Üye
Adı
ilkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba videoyu silmişsiniz sanırım. Ben Beylikdüzünde yim siz nerede avlandınız?
intro müziğinden dolayı telif sıkıntısı oldu o yüzden videoyu tekrardan yükledim. Ben k.çekmecedeyim, gürpınar, mimarsinan, kumburgaz ve silivri taraflarında avlanıyoruz.

firstmoon

Üye
Adı
ilkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
intro müziğinden dolayı telif sıkıntısı oldu o yüzden videoyu tekrardan yükledim. Ben k.çekmecedeyim, gürpınar, mimarsinan, kumburgaz ve silivri taraflarında avlanıyoruz.
Gürpınardaki bir avınızda bende eşlik etmek isterim. Videonuzu izleyebildim. Devamı olur umarım. Teşekkürler.

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gürpınardaki bir avınızda bende eşlik etmek isterim. Videonuzu izleyebildim. Devamı olur umarım. Teşekkürler.
İnşallah dostum, bu aralar balık çok kısır önüzdeki hafta ortası saroz körfezine gidiyorum, 1 hafta kalacağım, yemli ve spin takımlarımı yanıma aldım bakalım kısmet.

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Beylikdüzü Gürpınar Avcılar Büyükçekmece Silivri vs sizlere eşlik etmek isterim. Rast gelsin. Selamlar.
Bu aralar balık çok kısır kardeşim bizim buralarda, çarşamba günü saroz körfezine gidiyorum hem kafa dinlemeye hem de balık avlamaya, olmadı artık yurt dışını araştıracağız artık.:(:(:(