Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BALIK AVINA BAŞLAMAK İSTİYORUM

el_padre

Yeni Üye
Adı
Melih
Öncelikle herkese merhaba hayırlı günler dilerim.
Bende balık avına başlamak istiyorum ama hangi olta takımı kullanılmalı hangisi kaliteli hangi balık hangi dönemlerde hangi yemlerle avlanır gibi konuları öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz ? bu arada pahalı bir oltaya gerek yok ama kaliteli olsun ve av yapacağım yer göl.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba hayırlı günler dilerim.
Bende balık avına başlamak istiyorum ama hangi olta takımı kullanılmalı hangisi kaliteli hangi balık hangi dönemlerde hangi yemlerle avlanır gibi konuları öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz ? bu arada pahalı bir oltaya gerek yok ama kaliteli olsun ve av yapacağım yer göl.
Hoş geldin , güzel bir hobi edinmişsin :) , avlanacağın yerde ne tür balıklar var birde olta için bütçe belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız.

el_padre

Yeni Üye
Adı
Melih
hoşbuldum teşekkür ederim :) avlanacağım yerde turna , sazan bulunuyor. olta için bütcem 0-1000 lira arasında ama 500 600 lira civarında olursa daha iyi olur

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hoşbuldum teşekkür ederim :) avlanacağım yerde turna , sazan bulunuyor. olta için bütcem 0-1000 lira arasında ama 500 600 lira civarında olursa daha iyi olur
Anladığım kadarı ile yem atıp avlanacaksın , turna için birde at-çek kaşık ile avlanılyor , yemli ve at çek için iki ayrı olta alman lazım bu şekilde avlanacaksan.