Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam App Store Ve Google Play Uygulaması Devreye Girmiştir.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Merhaba arkadaşlar;

Forum sitemiz zamana karşı en dik duran bir Forum sitesi olarak hep yeniliklere ayak uydurmaya devam etmiştir. Balık avı üzerine en taktir edilen ve güvenilen forum olarak Balık Sevdam sitemiz tek örnek kalmıştır.

Ekibimiz çok özveri ile bu oluşumun ayakta kalması için gayret göstermektedir. Buradan yönetici arkadaşlarımıza bir kez daha çok teşekkür ederiz.

Kullanım kolaylığı için alt yapı çalışmaları sürekli yapmaktayız. Şimdi ise çok talep edilen Forumun uygulama üzerinden kullanılması sözümüzü yerine getirerek, İOS ve Android App Store ve Google Play üzerinden yayına başlamıştır.

App Store ve Google Play üzerinden Balık Sevdam yazarak indirebilir ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Sitemizi daha kolay kullanabileceksiniz. Tapatalktan indirmenize gerek kalmayacak.

Umarım işinize yarayacaktır hepimize hayırlı olsun :)

#Rastgele #İOS #Appstore #Googleplay #Balıksevdam #uygulaması

Aynı uygulamalar Hedef Balık Mağazamız İçin de Yapıldı. Arzu ederseniz onu da indirebilirsiniz :)

İndirme Lİnkleri :
Google Play Hedef Balık
Google Play Balık Sevdam

baliksevdam3.jpg hedefbalık.jpg

Son düzenleme:

AHMET 67

Aktif Üye
Adı
Ahmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Emeği geçen tüm herkese teşekkür eder hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Saygılarımla

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
biraz browser tadında olmuş ama elinize sağlık.

tapatalk platformu ile güzel appler yapılabiliyor , benim kullandığım bazı forumlar tapatalk'ın aynı uygulaması üzerinden geliştirildi , çok pratik oluyor ama zaten balıksevdam sitesi de düzgün çalışıyordu ayrı app ihtiyacım pek olmamıştı.

geliştirilmesi dileğiyle.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
biraz browser tadında olmuş ama elinize sağlık.

tapatalk platformu ile güzel appler yapılabiliyor , benim kullandığım bazı forumlar tapatalk'ın aynı uygulaması üzerinden geliştirildi , çok pratik oluyor ama zaten balıksevdam sitesi de düzgün çalışıyordu ayrı app ihtiyacım pek olmamıştı.

geliştirilmesi dileğiyle.
Fazla detaya girmeden mevcut sitemiz üzerinde uygulamayı yayına aldık. Tabi ki çok isteye cevap veremeyebilir ama en azından siteyi okumak ve yazışmak için kolay bir giriş oldu

gokbiloz

Üye
Adı
gökhan bilge öz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Hamdi Uygulamanın bu hali güzel olmuş Hamdi bey. Sade ve kullanışlı. Kafa karıştıracak tasarım ve ayrıntılardan uzak durursanız sevinirim. Tekrar böyle bir uygulamayı hayata geöirdiğiniz için teşekkür ederim.

AHMET 67

Aktif Üye
Adı
Ahmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Uygulamayı indirdim ve şimdi oradan yazıyorum. Detay ne kadar artarsa sorun da o kadar artıyor. Bunu kullandığım diğer uygulamalardan görüyoruz. Şimdilik bu ilk adım bence yeterli ileriki günlerde eminim daha iyisini yapmak için ugrasacaksiniz tekrar emeklerinize sağlık