Çok güzel bir fikir,duyarlılığınız için teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
-
47.7 KB Görüntüleme: 13
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
çok güzel bir fikir. aslında düzenli olarak yapmak lazım, küçük de olsa çok güzel bir amaç için kullanılacak bu bağışlar.
Ekli dosyayı görüntüle 15250
ben daha öncede internet bankacılığıyla yapmıştım. şimdide kalan bakiyeyi gönderdim.
çekilişte de avlarda da herkese rastgele.
Katkınız için teşekkür ederimÇok güzel bir fikir,duyarlılığınız için teşekkür ederim.
Konunun fikir babası @Selahattin karar versinSevgili gönül dostları;
Balık Sevdam Ailemizin büyüklüğü ,bir çok forum sitelerini kıskandıracak şekilde olduğu hepimizce malumdur.
Bu aile büyüklüğünü bir çok sosyal etkinlikte geçtiğimiz yıllarda defalarca kanıtlamıştır.
Fakat bu sosyal yardımlaşma projesinde ben Balık Sevdam Ailesinin büyüklüğüne ulaşamadığımız kanaatindeyim.
Bunun farklı sebepleri olabilir;
Mesela balıksız geçen bu günlerde balık tutma heyecanı yaşayamayan dostlarımızın forum sitemize ilgisinin azalması gibi.
Bu örnekler çoğaltılabilir.
Bu sırada bu sosyal yardımlaşma projesi içerisinde yer almış gönül dostlarıma buradan bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum.
Sonuç olarak;
Bu projeyi;Balık Sevdam Ailesinin büyüklüğüne yakışacak şekilde sonuçlandırmak için;
Forum sitemize son günlerde girmemiş olup konudan haberdar olmayan,haberdar olup ta bir vesileyle katılamayan gönül dostlarımızın katılabilmesi için
bir hafta daha uzatılması konusunu Sevgili @Hamdi ve Sevgili @Selahattin 'in dikkate almasını rica eder,
Bu vesile ile tüm Balık Sevdam Ailemize sevgi ve saygılarımı sunarım.![]()
Teşekkür ediyorumDamlaya damlaya göl olur demişler,duyarlılığınız için teşekkürler..
Aslında benim aklımda daha farklı bir proje vardı abicim, yılbaşı çekilişi gibi herkes bir parça birşey koyacak, büyük bir çekiliş yapacağız ne dersiniz? Katılım şartı da 5 tl bağış olacak, daha hareketli ve renkli geçeceğine inanıyorumSevgili gönül dostları;
Balık Sevdam Ailemizin büyüklüğü ,bir çok forum sitelerini kıskandıracak şekilde olduğu hepimizce malumdur.
Bu aile büyüklüğünü bir çok sosyal etkinlikte geçtiğimiz yıllarda defalarca kanıtlamıştır.
Fakat bu sosyal yardımlaşma projesinde ben Balık Sevdam Ailesinin büyüklüğüne ulaşamadığımız kanaatindeyim.
Bunun farklı sebepleri olabilir;
Mesela balıksız geçen bu günlerde balık tutma heyecanı yaşayamayan dostlarımızın forum sitemize ilgisinin azalması gibi.
Bu örnekler çoğaltılabilir.
Bu sırada bu sosyal yardımlaşma projesi içerisinde yer almış gönül dostlarıma buradan bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum.
Sonuç olarak;
Bu projeyi;Balık Sevdam Ailesinin büyüklüğüne yakışacak şekilde sonuçlandırmak için;
Forum sitemize son günlerde girmemiş olup konudan haberdar olmayan,haberdar olup ta bir vesileyle katılamayan gönül dostlarımızın katılabilmesi için
bir hafta daha uzatılması konusunu Sevgili @Hamdi ve Sevgili @Selahattin 'in dikkate almasını rica eder,
Bu vesile ile tüm Balık Sevdam Ailemize sevgi ve saygılarımı sunarım.![]()
Çok güzel bir fikirAslında benim aklımda daha farklı bir proje vardı abicim, yılbaşı çekilişi gibi herkes bir parça birşey koyacak, büyük bir çekiliş yapacağız ne dersiniz? Katılım şartı da 5 tl bağış olacak, daha hareketli ve renkli geçeceğine inanıyorumÇekilişi canlı canlı ben yapacağım tabi dostlar geçen çekilişi beğendilerse
Bu konudan açıkçası ben istediğimi elde ettim katılan herkese sonsuz teşekkürler![]()