Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BalıkSevdam Yeni Arayüzü (13 Kasım 2014)

sunny1403

Daimi Üye
Adı
Tahir
Haftasonu kahve molalarının sebebı buymus demekki:D ben de begendım..ellerınıze saglık..

yekadam

Aktif Üye
Adı
Mert
Gerçekten çok keyifli kullanışlı ve şık olmuş elinize emeğinize sağlık bencede hemen geçelim :)

hkn17

Daimi Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Güzel olmuş ellerinize sağlık.

Bu sistemi aratmayacak bir sistem :)

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Emeği geçenleri ve destek olanları kutlarım.

Şimdi; Biraz farklı istek olsa da, ben böyle bir siteye girdiğimde, ürün görsellerini içeren ürün katalogları sayfalarını da görmek isterim.:confused:

Şöyle ki; Ana sayfa altında '' Balık malzemeleri ( Makina, kamış) incelemeri başlığı içerisinde '' KATALOGLAR '' adıyla bir sayfa olmalı ve bunun içerisinde de, alfabetik sırayla konuyu içeren ürünlerin katalogları. Mesela 2014 Daiwa kataloğu, 2014 Shimano kataloğu vs. Şeklinde. Ama PFD olarak, ama direk ilgili sitenin linki vs. olarak. Tabii yasal boyutlarını da gözardı etmemek ve gerekiyorsa ilgili TR. Distiribütörleriyle sözleşme yapmak gerekliliğini de ayrıca vurgulamakta yarar görürüm.

Olabilirliği nedir acaba ? :confused:

Webmaster

Admin
Site Admin
Kan Grubu
O Rh Negatif
Emeği geçenleri ve destek olanları kutlarım.

Şimdi; Biraz farklı istek olsa da, ben böyle bir siteye girdiğimde, ürün görsellerini içeren ürün katalogları sayfalarını da görmek isterim.:confused:

Şöyle ki; Ana sayfa altında '' Balık malzemeleri ( Makina, kamış) incelemeri başlığı içerisinde '' KATALOGLAR '' adıyla bir sayfa olmalı ve bunun içerisinde de, alfabetik sırayla konuyu içeren ürünlerin katalogları. Mesela 2014 Daiwa kataloğu, 2014 Shimano '' kataloğu vs. Şeklinde. Ama PFD olarak, ama direk ilgili sitenin linki vs. olarak. Tabii yasal boyutlarını da gözardı etmemek ve gerekiyorsa ilgili TR. Distiribütörleriyle sözleşme yapmak gerekliliğini de ayrıca vurgulamakta yarar görürüm.

Olabilirliği nedir acaba ? :confused:

Bu farklı bir istek ama geçiş yaptıktan sonra masaya yatırılabilir tekrar :)

spindoctor

Aktif Üye
Adı
Ali Üzer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Oldukça başarılı hazırlayanların ellerine sağlık, yenilikler her zaman iyidir.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Merhaba arkadaşlar.
Yenilik her zaman güzeldir,her şey üyelerin istekleri doğrultusunda daha güzel,daha basit,daha kolay,zorluk çekmeden kullanım sağlanabilmek adına yapılmakta.

Çok gezme ve detaylı inceleme yapamasamda ilk gözüme gelen nacizane fikrimi beyan ediyim,sonrasında farketdikce fikrimi bende beyan ederim.

En azından bundan sonra yeni üye olmaya çalışan kişilerde doğum tarihi belirtme mecburiyeti gibi bir seçenek olsunki yaş görünsün,sonrasında istemeden 50-60 yaşındaki birine genç bir arkadaşımız ismiyle hitap etmesin.

Yönetici arkadaşların ve üyelerin isimlerinde ve önlerinde farklı renk ile belirtilmiş,yine öyle,ve moderatör arkadaşlarımızda yeşil renkde (resimli profil altında)ve bir bant yapılmış ön plana çıkmış böylece,Organizasyon sorunlu arkadaşlarımızada böyle bant şeklinde ayarlama yapınız bence.

Üye arkadaşlarımızın görünen tün şekli aynı zaten.

Birde benmi farkedemedim bilmiyorum ama şu an kullandığımız sistemde Online olan arkadaşların yeşil renkde bir kutucukda görünmekde-Ofline olan arkadaşımızda sönük bir renkde belirli,yeni sistemde de bu varmı?

Bu vesileyle emeği geçenlerin emeklerine sağlık.