Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BalikTahmini.com – Kıyıdan av için mera/tahmin aracı (geri bildirim)

balıkcıcagdas

Yeni Üye
Adı
cagdas
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Merhaba,
Kıyıdan av için meraya gitmeden önce şartları tek tek kontrol etmek yorucu olabiliyor. Bu yüzden BalıkTahmini.com’da; akıntı/gelgit, basınç, su sıcaklığı ve diğer şartları birlikte değerlendirip pratik bir tahmin ekranı hazırladım. Deneyen olursa yorumlar çok değerli: Tahmin ekranında ne eksik, ne gereksiz?

Link: https://baliktahmini.com

Teşekkürler, rastgele.

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
hayırlı olsun, İnşallah güzel/doğru sonuçlar verir, elimiz hep boş birkaç senedir :cool:

mektepli_balikci

Yeni Üye
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bence guzel olmus elinize saglik. Ustun koru inceledim, bol miktarda bilgi var.

Burada ayin 31 ine kadar av yasagi oldugu icin deneme sansim su an icin yok. Fakat 31 den sonra deneyerek pratik ile arasinda ne gibi farklar oldugu hakkinda size bilgi verebilirim.

balıkcıcagdas

Yeni Üye
Adı
cagdas
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Bence guzel olmus elinize saglik. Ustun koru inceledim, bol miktarda bilgi var.

Burada ayin 31 ine kadar av yasagi oldugu icin deneme sansim su an icin yok. Fakat 31 den sonra deneyerek pratik ile arasinda ne gibi farklar oldugu hakkinda size bilgi verebilirim.
Merhaba mektepli_balikci,
Zaman ayırıp yorum yaptığın için çok teşekkür ederim. Görüşlerini ve sonuçları merakla bekliyor olacağım.

Bu arada sitenin geliştiricisi doğrudan benim. Ben de bir balık avı tutkunu olduğum için, eklenmesini faydalı gördüğün ya da gereksiz olduğunu düşündüğün noktalarla ilgili önerilerin hem sitenin gelişmesi hem de tüm kullanıcılar için çok değerli olacaktır.

Tekrar teşekkür ederim.

yobb

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,
Kıyıdan av için meraya gitmeden önce şartları tek tek kontrol etmek yorucu olabiliyor. Bu yüzden BalıkTahmini.com’da; akıntı/gelgit, basınç, su sıcaklığı ve diğer şartları birlikte değerlendirip pratik bir tahmin ekranı hazırladım. Deneyen olursa yorumlar çok değerli: Tahmin ekranında ne eksik, ne gereksiz?

Teşekkürler, rastgele.
elinize sağlık çok güzel olmuş
belki harita üstünde yerlerin isimleri yer alabilir en azından il ve ilçe isimleri yazması bölgenin neresi olduğunu bulmada hızlandırır bakanları

balıkcıcagdas

Yeni Üye
Adı
cagdas
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Merhaba,

Teşekkürler, rastgele.
1767611642110.png

Elinize sağlık, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Harita üzerinde il, ilçe veya sokak bilgilerinin görünmemesi bilinçli bir tercih. Harita yerine uydu görüntüsü kullanmamın sebebi; balıkçılar için suyun rengi, dip yapısı, kıyıda durulabilecek alanlar gibi detayların daha önemli olabileceğini düşünmemdi.

Ancak önerinizde kesinlikle haklısınız. Bu nedenle, bakılan bölgenin en azından il ve ilçe bilgisini hızlıca anlaşılabilir kılmak adına, ilgili konumu gösteren küçük bir bilgi kartı ekledim.

Umarım bu ekleme işinizi görür. Değerli öneriniz ve zaman ayırdığınız için tekrar çok teşekkür ederim. Ek olarak, yaptığım güncellemenin görselini de paylaştım.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Merhaba veriyi nerden çekiyor bilmiyorum ama söyle bir durum var
1767608219480.png

İstanbul boğazında bu türlerin olma ihtimali sıfır.

balıkcıcagdas

Yeni Üye
Adı
cagdas
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Merhaba veriyi nerden çekiyor bilmiyorum ama söyle bir durum var
Ekli dosyayı görüntüle 127307
İstanbul boğazında bu türlerin olma ihtimali sıfır.

Merhaba, verinin kaynağını şu an için net olarak söyleyemiyorum ancak belirttiğiniz konuda haklısınız. İstanbul Boğazı’nda bu türlerin bulunma ihtimali yok denecek kadar az.

Balık türleri sayfası şu anda geliştirme aşamasında ve henüz nihai halini almış durumda değil. Bu nedenle şu an göründüğü şekilde kalıyor. İlgili sekme üzerinde çalışmaya devam ediyorum ve yaklaşık 1–2 hafta içerisinde daha doğru ve düzenli bir yapıya kavuşmasını planlıyorum.

Diğer özellikler ise aktif olarak kullanılabilmektedir. Geri bildiriminiz benim için çok değerli, değerlendirmeniz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,

Fishing points isimli bir uygulama kullanıyordum. Sizin sayfanıza benzer bilgiler için. Hatta bazı özellikleri kullanılmadığı ücret ödeyerek Pro üye olmuştum 1 senelik.

Maalesef program gittiğim meraları konum olarak kayıt edip tuttuğum balıkları not almaktan başka hiç bir işe yaramadığı için üyelik sonlandıktan sonra sildim. Balık tutma şansı %95 ya da üzerindeyken balıksız dönüp çok zayıf şans gösterdiği günlerde güzel balıklar aldım.

Umarım sistem ya da veri dediğiniz şey her neyse o uygulamaya hiç benzemiyordur.

Güzel bir yola çıkmışsınız inşallah verimli olur biz de yerli sayfamız/uygulamamız olarak göğsümüzü gere gere kullanırız.