Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Baraküda için sahte önerisi

Adı
Mehmet Ali Kahraman
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba ben Antalya Finikede yaşıyorum. Hep hayalimdeki Spin takımımı dizdim şimdi sıra sahte seçimlerine geldi bu yüzden de buradaki değerli ustalarımdan öneriler almak istiyorum. Kış ayı yaklaştığı için baraküda sezonu açılıyor sanırım baraküda için gerçekten iş yapan sahte önerileriniz varsa çok memnun olurum bu bölgede başka balıklar için de güzel sahte önerileri verebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

berkembdk

Üye
Adı
Berkem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba ben Antalya Finikede yaşıyorum. Hep hayalimdeki Spin takımımı dizdim şimdi sıra sahte seçimlerine geldi bu yüzden de buradaki değerli ustalarımdan öneriler almak istiyorum. Kış ayı yaklaştığı için baraküda sezonu açılıyor sanırım baraküda için gerçekten iş yapan sahte önerileriniz varsa çok memnun olurum bu bölgede başka balıklar için de güzel sahte önerileri verebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Genelde ben bunları tercih ediyorum, bunun dışında daha ekonomik olarak,

Eurofish Aragon Combat Minnow 13CM 12GR

Bu iki model ve renklerine bakabilirsiniz. Baraküda için genelde beyaz veya limon renkler tercih edilir daha çok gece veya sabaha karşı avlandığı için, ona göre bir seçim yapabilirsiniz.

Rastgele

Son düzenleme:
Adı
Mehmet Ali Kahraman
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Genelde ben bunları tercih ediyorum, bunun dışında daha ekonomik olarak,

Eurofish Aragon Combat Minnow 13CM 12GR

Bu iki model ve renklerine bakabilirsiniz. Baraküda için genelde beyaz veya limon renkler tercih edilir daha çok gece veya sabaha karşı avlandığı için, ona göre bir seçim yapabilirsiniz.

Rastgele
Teşekkür ederim hocam yemlerin bu kadar büyük olması verim açısından sıkıntı olmuyor mu küçük yemler daha avcıdır derler ya 110 125 boyları daha mı iyidir acaba acemi olduğum için soruyorum.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Kendo seabass minnow 125f mor kafa renk kodu 24 dü sanırım

Yaklaşık 1 ay önce Mersin'de bir arkadaşa tavsiye ettim bir tane de hediye ettim 3 gün sonra baracuda ile bir teşekkür mesajı gönderdi :)

Adı
Mehmet Ali Kahraman
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendo seabass minnow 125f mor kafa renk kodu 24 dü sanırım

Yaklaşık 1 ay önce Mersin'de bir arkadaşa tavsiye ettim bir tane de hediye ettim 3 gün sonra baracuda ile bir teşekkür mesajı gönderdi :)
Teşekkür ederim hocam :)

berkembdk

Üye
Adı
Berkem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkür ederim hocam yemlerin bu kadar büyük olması verim açısından sıkıntı olmuyor mu küçük yemler daha avcıdır derler ya 110 125 boyları daha mı iyidir acaba acemi olduğum için soruyorum.
Baraküdada pek geçerli değil bu ya, gerçi ben 5cm jig ile de baraküda kandırdım ama genelde slim ve uzun maketlere daha çok ilgi gösteriyor.

Adı
Mehmet Ali Kahraman
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Baraküdada pek geçerli değil bu ya, gerçi ben 5cm jig ile de baraküda kandırdım ama genelde slim ve uzun maketlere daha çok ilgi gösteriyor.
Hocam bende daiwa ninja 256 10-35 kamış var sertliği mh. Savage gear 14 gram rapalasını verimli mesafeye atabilir miyim sizce yoksa 20 gramlara mı bakayım

berkembdk

Üye
Adı
Berkem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam bende daiwa ninja 256 10-35 kamış var sertliği mh. Savage gear 14 gram rapalasını verimli mesafeye atabilir miyim sizce yoksa 20 gramlara mı bakayım
Valla açıkçası ben kendim Savage Gear 14 gram versiyonunu kullanıyorum LRF takım ile, 0.10mm ip ile çok daha uzağa gitmesini beklersiniz ancak atış transferinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum beklenen erimlere gitmiyor hatta zaman zaman takla atarak gittiği oluyor. Aynı sahtenin 17.5cm 25gr versiyonunun hem aksiyon olarak hem erim olarak daha iyi olduğunu okumuştum kullananlardan, tabi bilemiyorum.