Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Baraküda için sahte önerisi

Adı
Mehmet Ali Kahraman
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar bugün sabah kıyıya çok yakın baraküda oynakları gördüm tavsiye edebileceğiniz baraküda varsa kesin alır dediğiniz sahte varsa rengiyle beraber tavsiye ederseni sevinirim hem lrf için hem de Spin için önerebilirsiniz.

Kullanmış olduğum takım:
Major craft crostage 0.6-10
Daiwa regal 18lt 1000

Shimano sedona 4000 fi
Daiwa ninja 254 10-35

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Spin için kendo Sea Bass Minnow 17cm veya 14 cm Limon, Beyaz, Pembe ve Paylaço renkleri gece avında iyi iş yapar. Gündüze ise yine aynı sahtelerin parlak ve naturel renkleri iyi iş yapar. Kullanacağın sahtelerin slim yapıda olması önemli. Aşırı pahalı sahteler alma çünkü baraküdaların çok defa sahteleri ikiye böldüğüne şahit oldum.

Adı
Mehmet Ali Kahraman
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin için kendo Sea Bass Minnow 17cm veya 14 cm Limon, Beyaz, Pembe ve Paylaço renkleri gece avında iyi iş yapar. Gündüze ise yine aynı sahtelerin parlak ve naturel renkleri iyi iş yapar. Kullanacağın sahtelerin slim yapıda olması önemli. Aşırı pahalı sahteler alma çünkü baraküdaların çok defa sahteleri ikiye böldüğüne şahit oldum.
Haklısın benim jerk minnow sahtemi ortadan delmişti manyak bu hayvanlar 😂 tavsiye için teşekkür ederim 😊