Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başlangıç Için Surf Takım

balikbastankokar

Yeni Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhabalar. Ben yeni balık tutmaya başlicam ve başlangıç için hedefim çapari ile istavrit ve nadiren de olsa becerebilirsem yemli işte. Bunun için şöyle bir surf takım buldum Balıkmarketim Surf Set 2 bu takım başlangıç için işimi görür mü ucuz bi şey acaba yarın öbürgün atarken falan kırılır mırılır elimde kalır sonra :D bütçem de bu takım kadar. Bu işimi görmezse sizin önerebileceğiniz bu fiyatlarda surf takım var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum herkese. Bir de balık tutacağım yer Trabzon.

Orhan Kılıçaslan

Aktif Üye
Adı
Orhan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu tarz setlere bosuna para verme oncelikle temel unsurlar olan kamis ve makine..istavrit icin okadar teferruata gerek yok gun icinde kullanacagin malzemeler kamis-makina-makinaya sarmak icin ana beden misina-klipsi firdondu - capari - klipsli firdondu- kursun ( 30-75 gram arasi )...zamanla baska baliklara yoneldiginde etrafindan gorerek izleyerek deneyerek nerde ne kullanilmis hangi mera hangi balik hangi takim ne marka kac numara igne beden kalinligi kostek uzunlugu kac gram kursun kullanacagin yemler hepsini ogreniceksin set isine girme yavas yavas hangi mevsim hangi balik ve kullanilan malzemeler bu sekilde ilerlemeni oneririm..

balikbastankokar

Yeni Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu tarz setlere bosuna para verme oncelikle temel unsurlar olan kamis ve makine..istavrit icin okadar teferruata gerek yok gun icinde kullanacagin malzemeler kamis-makina-makinaya sarmak icin ana beden misina-klipsi firdondu - capari - klipsli firdondu- kursun ( 30-75 gram arasi )...zamanla baska baliklara yoneldiginde etrafindan gorerek izleyerek deneyerek nerde ne kullanilmis hangi mera hangi balik hangi takim ne marka kac numara igne beden kalinligi kostek uzunlugu kac gram kursun kullanacagin yemler hepsini ogreniceksin set isine girme yavas yavas hangi mevsim hangi balik ve kullanilan malzemeler bu sekilde ilerlemeni oneririm..
eyv sağolasın hocam. Peki makine nasıl olmalı