marquez2k
Üye
- Adı
- İlkay
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Öncelikle hoşgeldin bende Bandırma' da yaşıyorum. Bölgemiz için söyleyebileceğim lrf avcılığı oldukça yaygındır mart,nisan gibi başlar ekim,kasım a kadar gider. Lrf için mera olarak genelde çoğu kişi liman sahil bandi etrafı yada mendirek civarlarında avlanır. Arabanız varsa tatlısu taraflarında da deneyebilirsiniz. Aynı şekilde surf avcılığı da yaygındır ama sahil bandında çok etkili değildir dip yapısından dolayı çok takılma oluyor. Spin yapanda var ama genelde spesifik balıkları kovalıyorlar (levrek,lüfer,palamut). Daha detaylı sormak istediğiniz takım önerisi mera bilgisi vs. Özel den yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Öncelikle herkese selamlar.
Şimdi ben hobi olarak balıkçılığa başlamayı ve uzun bir sürede devam etmeyi düşünüyorum.Hobime öncelikli olarak Bandırma bölgesinden başlayacağım.
Sorularım şu şekildedir.Şimdiden cevaplayacaklara teşekkürler.
1-Bu bölgede hangi aylarda hangi balıklr olur? (mera hakkında az çok bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim)
2- Sizce “Lrf” ile mi başlamalıyım yoksa “Spin” ile mi? (Cevaplarken şunları göz önünde bulundurursanız sevinirim.)
(Genelde Ekim-Haziran arası yapacağımı ama yine de hemen hemen her ay yapmamı sağlarsa
Bir de hangisi daha zevkli ve hareketli geçer)
3-Seçtiğiniz av biçimine uygun uzun ömürlü ve işlevli olta takımı önerisi yapabilir misiniz?