Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
merhaba bence sizin sorununuz ya ince mısına kullanıyorsunuz ya da kamışınızın özellikle uç fincan porseleni düşmüştür böylece atarken misina demire sürtüyor ve kopuyor 0.35mm herhangi bir misina rahatlıkla 100 150grkurşunu sorunsuz atarinternetden bilimsel deneylerine baktım düğüm çeşitlerinin, ama halen kurşunun olduğu yerden kopuyor arkadaş beden, bir çaresi yokmu bunun. en iyi misinayı kullanıp kurşunu da hafif tutuyorum üstelik.
merhaba bence sizin sorununuz ya ince mısına kullanıyorsunuz ya da kamışınızın özellikle uç fincan porseleni düşmüştür böylece atarken misina demire sürtüyor ve kopuyor 0.35mm herhangi bir misina rahatlıkla 100 150grkurşunu sorunsuz atar
öncelikle herkese teşekkürler, fırdöndü kullanıyorum, tükürük içinde bırakıyorum düğümü, misinada oskardan, nippona kadar hepsini denedim, sanırım attığım düğüm modelinde sorun var, iyi bir düğüm öğrenmem lazım gıbı, sizler ne kullanıyorsunuz düğümde.