Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğazda balık için takım

ToprağınSesi

Aktif Üye
Rapalacı arkadaşın tavsiyesi süper. Hele makine on numara fakat teleskopik kamışlar taşıma kullanım olarak iyi olsa da atış uzaklığı erim için 3 parçalılar daha iyi gibi bence. ama yeni başlayacağınız için önerilen kamış da üst düzey ve esaslıdır. sadece bir düşünün dedim. şahsen ben 3 parçalı almadığım için pişmanım.
şimdiden rastgele

ahmetv10

Üye
Adı
AHMET VURAL
Kıyıdan yemli avlarda Shimano Beastermaster DX Surf kamışın 170 gr atarlısını kullanıyorum.Biraz sert bir kamış ve mono misinayla biraz sağır kalıyordu.Bende şimdilik sorunu ip misina kullanarak hallettim.

Adı
Mustafa
Rapalacı arkadaşın tavsiyesi süper. Hele makine on numara fakat teleskopik kamışlar taşıma kullanım olarak iyi olsa da atış uzaklığı erim için 3 parçalılar daha iyi gibi bence. ama yeni başlayacağınız için önerilen kamış da üst düzey ve esaslıdır. sadece bir düşünün dedim. şahsen ben 3 parçalı almadığım için pişmanım.
şimdiden rastgele
Serhat abi bende 3 parçalı alıcam zaten,teleskopik kamışım var ama pek yeterli değil.Almışken biraz usta işi birşey almak istiyorum.3 kamıştan biriyle Rapalacı arkadaşın makinesini kombineleyeceğim gibi gözüküyor.Değerli fikirlerin için çok teşekkür ederim

Adı
Mustafa
Kıyıdan yemli avlarda Shimano Beastermaster DX Surf kamışın 170 gr atarlısını kullanıyorum.Biraz sert bir kamış ve mono misinayla biraz sağır kalıyordu.Bende şimdilik sorunu ip misina kullanarak hallettim.
Teşekkürler Ahmet abi bende genel olarak araştırmalarım sonucu Shimano Beastermasterin iyi olduğu sonucuna vardım.Ama 170 atarlısı boğaz için zayıf kalıyor sanırım.Genel olarak 200-225 kullanıyorlar

diamond

Aktif Üye
merhaba,

bende forumdan takip ederek beasmaster 3 parçalı BX-H modelinden aldım eğer sapının kalın olmasından rahatsız olmazsanız çok güzel bir kamış ben yemlide ve rapalada kullanıyorum 200 gr sornsuz atıyor fakat çapari için uygun bir kamış değil.

Adı
Mustafa
merhaba,

bende forumdan takip ederek beasmaster 3 parçalı BX-H modelinden aldım eğer sapının kalın olmasından rahatsız olmazsanız çok güzel bir kamış ben yemlide ve rapalada kullanıyorum 200 gr sornsuz atıyor fakat çapari için uygun bir kamış değil.
Abi ben çapari için kullanıcam özellikle bu kamışlar uygun değilmi:confused:

Adı
Mustafa

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Adı
Mustafa
Birisi Spheros, benim önerdiğim Aceration. Benzer olsa da aynı değil. Aceration, Spherosu döver.:) Hatta, komalık eder.:)
Döverde Tevfik abi fiyatıda bizi dövmesin:) Zaten söylemişssin yurtdışından getirtme imkanın varsa diye ama bizim ülkemizde bulunmuyormu bulamadım hiçbiryerde açıkcası