Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu aparatın adı nedir?

elamente

Yeni Üye
Adı
Muhammed
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese,Selamlar hobidaşlar..Konuyu yanlş yere açtıysam özür dileyerek konunun doğru yere aktarılmasını rica ediyorum

Derin olmayan sahillerde av yapan arkadaşlarım yanlarında büyük çanta taşımıyorlarsa tuttukları balıkları kendilerinin bel kemeri kısmından büyük bir klips şeklinde bir aparata geçiriyolar balıkları,ağız kısmından geçirerek, ben bu aparatı merak ediyorum,sıcak havalarda poşete koyup balığı kokutmaktansa veya yere koyma imkanı olmayan yerlerde sanırım bu çözümü kullanan abilerim kardeşlerim var,buraya o anlatmak istediğim aparatın fotoğrafını linkini veya adını yazma şansınız olur diye umuyorum, ek olarak bu adını öğrenmeye çalıştığım aparata balık geçirildiğinde kayalar üzerinde hareket ederken insanın dengesini bozuyor mu onuda çok merak ediyorum? :)

elamente

Yeni Üye
Adı
Muhammed
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adı halat bağlamak için kullanılan karabina adında bi aparat gördüm internet görsellerde ama ne kadar sağlıklı olur yada balık geçirildiğinde kayalar üzerindeyken hareket denge sıkıntısı çıkarır mı oda önemli...

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Merhaba;
Balık kıtkası sanırım bahsettiğiniz ürün linki bırakıyorum daha önce kullanmadım 5 li 10 lu modelleri var araştırırsınız..

elamente

Yeni Üye
Adı
Muhammed
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba;
Balık kıtkası sanırım bahsettiğiniz ürün linki bırakıyorum daha önce kullanmadım 5 li 10 lu modelleri var araştırırsınız..

Teşekkür ediyorum yalnız,bu kıtkası balığın taze durması için avı bırakana kadar balığı suda bekletme malzemesi tahminimce,ayrıca klipslerdeki gibi ortada tırnak olmaması gerekiyor heralde,en çok merak ettiğim aslında adımları atarken ayağa engel olur mu,şunu başta belirtmedim en fazla rasgelirse 1,2 kiloluk balıklar takılacak.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Av şeklinizi anlayamadım denizin içinde atçek yapıyorsanız genelde balık heybeleri var içinde 1 2 buz ile balığı orda tutabilir, yada bu kıtkaya balığı söndürüp dizip ip boyu ayarlayarak yanınızda tutabilirsiniz, yakaladığınız balığı söndürerek dalgıç dizgisine dizerek belinizde tutabilirsiniz.
Söndürmek ten kastım ölmesini beklemeden öldürmek.
Dediğim gibi daha önce kullanma ihtiyacı hissetmedim kullanan arkadaşlar var ise yorum yapacaklardır.