Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video bu istavrit ölmeyi unutmuş - jig e atlayan istavrit

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Arkadaşlar Gerçekleştirdiğim bu güzel avı sizler için de görüntülemeye çalıştım.
Akşam suyu kısa bir spin av denemesi için gittiğim Yeşilkent bölgesinde 20 gr. lık jig ile atışlarımı yapmaya başladım.
Kısa süre sonra oltama güzel bir vuruş geldi, istavrit o kadar büyüktü ki ben önce yemi levrek aldı sandım. Balığı karaya alınca Didim kıyı avlarında nadir rastlanan bu güzel balığı yakalamış oldum.
Daha önce Bartın Amasra taraflarında güzel istavrit avları yapmıştım çapari ile ancak bu kadar büyüğünü ilk defa yakaladım. Sonrasında 1.5 saat kadar ava devam ettim ancak başka vuruş alamadım. Kısa bir av olsa da sizlerle paylaşmak istedim. Lütfen beğeni ve yorumlarınızla destek olmayı unutmayın. İyi seyirler dilerim.

Adı
Akın
Merhaba Arkadaşlar Gerçekleştirdiğim bu güzel avı sizler için de görüntülemeye çalıştım.
Akşam suyu kısa bir spin av denemesi için gittiğim Yeşilkent bölgesinde 20 gr. lık jig ile atışlarımı yapmaya başladım.
Kısa süre sonra oltama güzel bir vuruş geldi, istavrit o kadar büyüktü ki ben önce yemi levrek aldı sandım. Balığı karaya alınca Didim kıyı avlarında nadir rastlanan bu güzel balığı yakalamış oldum.
Daha önce Bartın Amasra taraflarında güzel istavrit avları yapmıştım çapari ile ancak bu kadar büyüğünü ilk defa yakaladım. Sonrasında 1.5 saat kadar ava devam ettim ancak başka vuruş alamadım. Kısa bir av olsa da sizlerle paylaşmak istedim. Lütfen beğeni ve yorumlarınızla destek olmayı unutmayın. İyi seyirler dilerim.

Bildiğimiz istavrit mi bu?

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Can
Oltana güzel bir balık denk gelmiş.
Kuzey Egede, İzmir bölgesinde de sıklıkla görülen bir balık. Didim'den çıkmasına şaşmamak lazım.
İlk defa Sivrice'de karşıma çıkan bu istavriti bir zamanlar İstanbul Boğazında sıyırtma yöntemi ile avlamışlığım da var.

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Can
Oltana güzel bir balık denk gelmiş.
Kuzey Egede, İzmir bölgesinde de sıklıkla görülen bir balık. Didim'den çıkmasına şaşmamak lazım.
İlk defa Sivrice'de karşıma çıkan bu istavriti bir zamanlar İstanbul Boğazında sıyırtma yöntemi ile avlamışlığım da var.
Teşekkür ederim abim. Aslında İzmirde bolca var Didim de sular sığ olduğu için teknelerle açıkta yakalanıyor. Bu kadar sığ suya girip kıyıdan atılan oltaya düşmesine şaşırdım. Hatta ben önce levrek sandım hiç beklemediğim için istavriti🙂

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
ölmeyi unutmamış,senin gibi usta balıkçıya bu zamana kadar denk gelmemiş :D

Adı
Mert
Kan Grubu
A Rh Pozitif

İlk defa Didim de istarvit tutulduğunu gördüm masallahin var üstat