Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu takıma bu Misina ve lider olur mu

Mikail545454

Yeni Üye
Adı
Mikail
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamış: Fujin Sniper 0.8-8g
Makine: Ryuji Airlight X 1000S

Misina: Ryuji Ajix Braid 4x 150 Mt – 0.3 PE
Lider Misina: Fujin Hex %100 Fluorocarbon 50 Mt – 0.22 mm

Bu Misina ve lider uygunmudur yoksa bu fiyatlara başka öneriniz var mı uygun değilse de nedeni ile cevaplarsanız çok sevinirim selametle kalın

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,

Lideri avcılık arttırmak için takıyorsanız uygun fakat ben lider kullandığım zaman jig head ya da sahte takılma yapınca lider kopsun ip kopmasın istediğim için( malumunuz ipler çok pahalı) liderin çekerini her zaman ipten daha düşük tutarım ki asılınca liderden kopsun.

Sizin ipinizin çekeri 2.9 kg liderinizin çekeri 3.9 kg şu an. Amacına göre çeker ayarlamasını yapabilirsiniz.

Mikail545454

Yeni Üye
Adı
Mikail
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,

Lideri avcılık arttırmak için takıyorsanız uygun fakat ben lider kullandığım zaman jig head ya da sahte takılma yapınca lider kopsun ip kopmasın istediğim için( malumunuz ipler çok pahalı) liderin çekerini her zaman ipten daha düşük tutarım ki asılınca liderden kopsun.

Sizin ipinizin çekeri 2.9 kg liderinizin çekeri 3.9 kg şu an. Amacına göre çeker ayarlamasını yapabilirsiniz.
Bu fiyat aralıklarında ne önerirsiniz Misina ve lider konusunda pek bilgim yok kamışla makineyi kendim kurdum lakin Misina ve ipi diğer hazır olta takımlarına bakarak yaptım perch orta küçük boylarda turna vb. Avcı balıklardada kullanacağım kaç pe kaç mm alacağım hakkımda bilgim yok

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu fiyat aralıklarında ne önerirsiniz Misina ve lider konusunda pek bilgim yok kamışla makineyi kendim kurdum lakin Misina ve ipi diğer hazır olta takımlarına bakarak yaptım perch orta küçük boylarda turna vb. Avcı balıklardada kullanacağım kaç pe kaç mm alacağım hakkımda bilgim yok
Tatlı su avı ve balıkları konusunda hiç bilgim yok maalesef. İşi bilen arkadaşlar yorum yapacaktır.