Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÇANAKKALE TATLI SU KEFALİ AVI

ismail talay

Aktif Üye
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
113
Tepkime puanı
8
Puanları
16
Yaş
49
Adı
ismail talay
Hazır Çanakkale de de işlerim de var, c.tesi akşama kadar işlerimi bitirir Teoman abi ye gecerim düşüncesiyle erkenden düştük eniştem Saydan ÇOLAKOĞLU ile yola.Eee!! giderken boş gidilmezdi balık yakalayıp akşama kara tavayı çalıştırırız dedik, erken saatlerde deredeydik , yaklaşık iki saat boyunca derede balık tuttuk, inanılmaz dı , uzun zamandır olta ile bu kadar keyifli balık yakalamamıştım . o muhteşem derenin balığının bulunduğu yöre denize yakın olmasından dolayı pek rağbet görmediğinden o kadar coğalmış ki tarifsiz ....neyse balığımızı yakaladık gayet keyifili bir şekilde çanakkaledeki işlerimizi hallettik tam karşıya trakya ya saroz a gececeğizki , beklenmeyen bir aksilik balıkesire dönmemizi gerektirdi..



enişte !!



bu arada bu mevsimde tatlı su kefali yada bizim tabirimizle KASNA yakalayacaksanız yem aramak için zaman harcamayın dere kenarında bulabildiğiniz en küçük kurbağanın arka bacakları büyük balık için muhteşem yem !!

hadi bir sır daha vereyim ..eğer oltayı suya attığınız anda balık yeme değilde mantara saldırıyorsa ve yemi nazlı yiyorsa hiç zaman kaybetmeden mantarın üzerine en küçük fırdöndünüzü takın ve bu fırdöNdü mantara sıfır mesafede olsun ve de o fırdöndüye 2 iğne bağlayın mantara saldıran balıkların bir coğunu yakalayacaksınız..nitekim bu gün ben mantara saldıran iri balıklara ayar olup bu yolu denedim ve BAŞARILI oldu iri balıkları bu yolla aldım ....




 

vatos70

Aktif Üye
Katılım
1 May 2010
Mesajlar
186
Tepkime puanı
61
Puanları
28
Yaş
54
Adı
OKTAY ARIKAN
tebrikler, harika av olmuş....
 

agartan

Moderatör
Yönetici
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
27,669
Tepkime puanı
15,556
Puanları
113
Yaş
58
Konum
İstanbul
Adı
Şeref
Tebrikler
Başarılı bir av olmuş.
Mantar tüyorsu ise oldukça ilginç
 

enis59

Daimi Üye
Katılım
1 May 2010
Mesajlar
1,210
Tepkime puanı
22
Puanları
38
Yaş
44
Adı
Enis
tebrikler harika bir av olmuş
 

tolka

Yeni Üye
Katılım
22 Ocak 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
32
Kan Grubu
B Rh Negatif
Artık tekniğe inanıp uygulamaya alışınca para harcamanın vakti geldi. Dün Marmaris'ten bu iş için özel olarak kullanılması gereken ne varsa aldım.......!!!!!!!!