Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çapari avlarımda Uskumrular, Kolyozlar ve Uygulamalarım. 27 Mart 2011 Sivrice

OxDaTiTy

Aktif Üye
Adı
Dr. Burç
tebrikler her zamanki gibi güzel avlar...

ayrıca güzel dilli anlatımınız içinde ayrıca teşekkürler :D

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Sivrice'ye ilk geldiğimde ne kadar şanslıymışım ki bol bol uskumru avlayabilmiştim.
Sonraki gelişlerimde bu değerli balığı nadiren görür oldum. İlk geldiğim dönemde uskumru arası kolyoz gelirken, sonrakilerde kolyozların arasında tek tük rastlar oldum.
Bir gün yine çoğalır mı bu balık acaba? :(

Evet dediğin gibi bu zamansız, sahipsiz ve bilinçsiz yapılan yüksek tonajlarda yumurtalı tutulan uskumrular haliyle azalmakta ama ben dua ediyorum yok olmasınlar, inşallah önlemler alınırda çoğalırlar, sevgiler, hoşçakal Şeref kardeşim.:):):)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Orhan Ustam uskumruların maşallahı var mangalda ne de lezzetli oluyor valla ağzım sulandı:) Ellerinize sağlık umarım bu sene güzel geçer sezon rastgele

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Paylaşım için Teşekkürler Orhan Abim. Gözümüz ve gönlümüz şenlendi. Şu kısır günlerde bol balık, güzel insan ve Sivrice manzaraları ile dost martı görüntüleri ilaç gibi geldi. Sağolasın. Rasgele
Çok teşekkürler sevgili Ozan kardeşim, inşallah yakın bir zamanda sizlere de rastgelirler, sevgiler, hoşçakalın.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan abi maşallah bir birinden güzel avlar yapmışsın.
bu tecrube ve bilgilerini hazır sezonda yakalaşıyorken paylaşman çok iyi olmuş.
bi çok arkadaşımızın işine yarayacağı aşikar.:)
Çok teşekkürler sevgili İrfan kardeşim, hedefimde , kendi yolumda ilerliyorum, bildiklerimi, tecrübelerimi ve uygulamalarımı artık herkesle paylaşacağım ve faydalı olmaya çalışacağım bu dünyaya geldim ben de bir işe yaramak istiyorum, bu arada sizlere de çok başta Hamdi kardeşim olmak üzere sizleri değerli yönetici kardeşleimi tebrik ederim, sevgi ve saygı kurallarını uygulamanız burada olan insanların huzur ve mutluluk içersinde olmasını sağladığınız içinde sonsuz teşekkürler, sevgiler hoşçakalın .:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
tebrikler her zamanki gibi güzel avlar...

ayrıca güzel dilli anlatımınız içinde ayrıca teşekkürler :D
Çok teşekkürler sevgili Burç kardeşim, emekli olduktan sonra kendimi daha çok bu balıkçılık üzerine verdim, vaktimin çoğunu denizde balık tutarak geçiriyorum,
sevgiler, hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan Ustam uskumruların maşallahı var mangalda ne de lezzetli oluyor valla ağzım sulandı:) Ellerinize sağlık umarım bu sene güzel geçer sezon rastgele
Çok teşekkürler Selahattin kardeşim, şu anda uskumru yok, inşallah yakında gelirler, hoşçakal.:):):)