Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çapari hakkında bilgi

Aaa54

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Olay budur işte eline koluna sağlık. Gece içinde bunların turuncusunu pembesini de yap araya tek simli koyup çok avcı olacaklar kesin.
Teşekkürler abim, çok sağ ol. Şu sıralar ek harcamalara, hanım kızıyor. 😂 o yüzden renklendirme için biraz daha bekleyeceğim 😂

Erdem82

Aktif Üye
Adı
ERDEM
Geliştirmeye açık, ustalardan revizyon tavsiyeleri beklerim :)
Artık denemelere geçilebilir diye düşünüyorum. Belki iğnenin misina ile olan bağlantı kısmına kırmızı ip sarılabilir. Yeşil rengini denemek iyi olur boğazda.

Aaa54

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi selamlar, bu aralar çıkamıyorum. Geçen yaptığım bir takimi denedim, tek kat damla sim attım. Şiddetli bir fırtına, çok fazla akıntı olmasına rağmen şamandıralı denedim ve verim aldım ama sakin bir gece yapılan av gibi değildi. Şimdi; simlerdeki boş eklentileri soymayi öğrendim, sim daha fazla ışıldıyor. Daha verimli olacağını düşünüyorum:)

Erdem82

Aktif Üye
Adı
ERDEM
Abi selamlar, bu aralar çıkamıyorum. Geçen yaptığım bir takimi denedim, tek kat damla sim attım. Şiddetli bir fırtına, çok fazla akıntı olmasına rağmen şamandıralı denedim ve verim aldım ama sakin bir gece yapılan av gibi değildi. Şimdi; simlerdeki boş eklentileri soymayi öğrendim, sim daha fazla ışıldıyor. Daha verimli olacağını düşünüyorum:)
Belli zaten verimli olacağı o konuda hiç şüphem yok. Millet tavuk g*tü gibi tüğ yumağı çaparilerle av yapmaya çalışıyo sanıyolar ki ne kadar çok tüğ sim varsa o kadar avcı olacak. 1-2 adet sim çok ince bi tüy kaliteli iğne olayı çözüyo ve çok avcı oluyo. Benim favorim her zaman kel çaparidir.

Aaa54

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İnşallah abi, verimli olursa hediye takımlarını hazırlarım:))

Aaa54

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Erdem abi, son tavsiyeni de ekledim. Farklı gelişim vs. her türlü tavsiyeye açığım:)

Ekli dosyalar

Erdem82

Aktif Üye
Adı
ERDEM