gokturkarslan
Yeni Üye
- Adı
- Göktürk
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Kamış bu pek bütçem yok farklı bir konumda önerildi sizce iyi midir pek bilgili değilim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba değerli hobidaş sana herkes gibi aynı cevapları vermeyeyim paranı biriktir bekle ömürlük kaliteli birşey al vb. Konuşacaklar şunu anlamıyor o arkadaşlar ne yazıkki kötü niyetlerinden kesinlikle değil aslında mantıklıda ancak ben bu işi şuan yapmak istiyorum ve bu malzemeye yetecek param var bunu deneyeceğim seçtiğin kamış ilgimi çekit özellik olarak başlangıçta senin işini görür tabiki ben istanbul için konuşuyorum çok bilgili biriside değilim bir süredir lrf öğrenmeye çalışıyorum deneme yanılma ile bi öğretenim yok ne yazıkki olsaydı bir hocam daha güzel olurdu daha hızlı ve detaylı öğrenirdim.Eskiden hemen cevaplar verilirdi bu aralar sitede bir durgunluk var.Bence al gitsin bütçen kısıtlı ise bol trofeli avların olsun inşallah.Kamış bu pek bütçem yok farklı bir konumda önerildi sizce iyi midir pek bilgili değilim
Ben Caretta Claw modelini incelemiştim çok beğenmiştim. Hatta ilk fırsatta almayı düşünüyorum. Malzeme kalitesi bakımından benzer kamışlara nazaran biraz daha iyi. Arise modelini istavrit avları için düşünüyorsan alıp kullanabilirsin. Ben zamanında 250 liraya aldığım 0-5g Kudos kamış ile istavrit avlarım diye düşünmüştüm ama iskorpit, kefal ne gelirse avlıyorum. Caretta Arise benim kullandığım Kudostan çok daha kaliteli bir kamış olduğunu düşünürsek senin işini ziyadesiyle görecektir.Kamış bu pek bütçem yok farklı bir konumda önerildi sizce iyi midir pek bilgili değilim
Bahsettiğiniz gibi hatta fazlası 2000 liralık setle de istavrit tuttum 50-60 bin liralık setle de. İkisinden aldığım keyif arasında dağlar kadar fark var. Tabi ki bu bir bütçe meselesi herkes para harcayacak diye bir durum söz konusu değil ancak bu durumun her iki set ile de istavrit tutuyoruz şeklinde basite indirgenmesini ben kendi adıma kabul etmiyorum. Bazı şeylere ulaşmak için maddiyattan bağımsız o kadar çaba sarf ediyoruz ki bir cümle ile açıklanması pek mümkün değil. Neticede Şahin de ayağımızı yerden kesiyor ama bizler hep daha iyisini elde etmeye çalışıyoruz değil mi şahine binmiyoruz ya da biniyorsak yerden kesiyor diye daha iyisini almak için çaba göstermemezlik yapmıyoruz.Benim set
Kamış : Daiwa Samourai 05-6 gr atarlı =2000 tl
Makina : Daiwa Laguna 2000 = 2500 tl
İp : Ryuji Aji 0,05 = 400 tl
Hem bi tık kaliteli, hem hissiyatı iyi, hem de başlangıç ve bi ileri düzeyde iş yapan bir set oldu. Öyle 20-30 bin tl yi bi kamışa verip, 15-20 bin tl yi bi makinaya verip, 2-3 bin tl yi bi ipe verecek durumda değilim. Ondan dolayı, bu set işimi hayli hayli görüyor.
Sonuçta 50-60 bin tl lik set ile de istavrit tutuyoz, 4-5 bin tl lik set ile de![]()