Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çinekop ve Lüfer İçin Hangi Rapala veya Jigler İdeal?

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
surf yapacaksanız bizim önerdiğimiz sahteler uygun değil yazık günah biz spine bile kıyamıyoruz kullanmayı bunları :D
surf için çok öenmi yok teneke bile bağlasanız iş görüyor.
Bence de, makine -kamış- spin rapalası getirtmeni tavsiye ederim..

fatihalbayrak

Yeni Üye
Adı
Fatih Albayrak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin makine ve kamışlar nedendir bilmiyorum ama beni cezbetmiyor. Burda da kamış olarak okuma salina 3 parça kamışım ve ceymar 65 makinem ile okuma savant ceymar 65 ve lineaffe power drive kamış ve 65 lik okuma dead ringer setlerim var o yuzden makine kamış şuan için bana gerekli değil.

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merada balık varsa çakmağa iğne bağla at alırsın o sahte bu gerçek diye doldurma çantanı kendolar başarılı ve uygun

S7 EDGE

Mektupla

Daimi Üye
Spin avları için; limon , beyaz, gündüz avlarında ise meradaki balık (yem) renklerinde, ve kaşık kullanabilirsiniz..
Marka olarak ; İma Sasuke, duo, dawia, Maria, kendo,Lucky craft.. olan markaları şahsen ben ve bir çok arkadaşımız kullanıyor..
Ama özellikle Limon, beyaz, renkleri glow olarak bulunması gerekir, birde zebra gri olan renk çok iyi çalışır..
Diğer arkadaşlarda önerilerde bulunacaktır..Rast gele
Ama özellikle Limon, beyaz, renkleri glow olarak bulunması gerekir, birde zebra gri olan renk çok iyi çalışır..
:tskler: