Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok Uzun Aradan Sonra...

Adalı17

Aktif Üye
Adı
DÖNMEZ
Herkese merhaba. Çok uzun zamandır foruma girememiş, balık avına gidememiştim. Pandemi zamanı Gökçeada'dan Gelibolu'ya tayin olduktan sonra balık işleriyle çok uğraşmadım. Özellikle mera bilmemek, yeni çalışma ortamı, oğlanın okulu kursları vs derken oltayı suyla çok fazla buluşturamadım. Bu geçen 2 sezonun ardından bu sezonu da boş geçirmemek adına 2-3 gündür takımların bakımlarını yaptım, sahteleri kontrol ettim. Motivasyonumu sağladım.

Bugün, şiddetli lodosun ardından balık olacağını düşündüğüm bir yere baya bir hevesle gittim. Tulumları giyip suyun içine girdiğimde hissettiğim hazzı inanın anlatamam. Çok özlemişim. Şansıma güzel de bir lüfer denk geldi. Hem size tekrar merhaba demek, hem de yakışıklıyı paylaşmak istedim. Herkese rastgele...

Takım bilgileri:
Kamış- DAM EFFZETT DISTANCE 270 CM 7-28 GR
Makine- DAIWA FUEGO
Sahte- KENDO LİMON
İp- 0.14 MM

Ekli dosyalar

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dönüşünün muhteşem olmuş. Tebrikler.
Devamı gelsin inşallah

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler
Gelibolu'nun yaya kaldırımları bile meradır. :D
Her zaman rast gelsin

Ahmet Uğur

Yeni Üye
Adı
Ahmet Uğur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler , bende sizin gibi mecburi hayat şartları (adres değişikliği) ve mera bilmemekten dolayı 1 sezon geçti gitti , ama kısmetse yakın zamanda oltalarımı denizle buluşturmak için sabırsızlanıyorum. Güzel avlarınızın kazasız belasız devamını dilerim....

Adalı17

Aktif Üye
Adı
DÖNMEZ
Tebrikler , bende sizin gibi mecburi hayat şartları (adres değişikliği) ve mera bilmemekten dolayı 1 sezon geçti gitti , ama kısmetse yakın zamanda oltalarımı denizle buluşturmak için sabırsızlanıyorum. Güzel avlarınızın kazasız belasız devamını dilerim....
Teşekkürler, size de bol şanslar🙂