Adalı17
Aktif Üye
Herkese merhaba. Çok uzun zamandır foruma girememiş, balık avına gidememiştim. Pandemi zamanı Gökçeada'dan Gelibolu'ya tayin olduktan sonra balık işleriyle çok uğraşmadım. Özellikle mera bilmemek, yeni çalışma ortamı, oğlanın okulu kursları vs derken oltayı suyla çok fazla buluşturamadım. Bu geçen 2 sezonun ardından bu sezonu da boş geçirmemek adına 2-3 gündür takımların bakımlarını yaptım, sahteleri kontrol ettim. Motivasyonumu sağladım.
Bugün, şiddetli lodosun ardından balık olacağını düşündüğüm bir yere baya bir hevesle gittim. Tulumları giyip suyun içine girdiğimde hissettiğim hazzı inanın anlatamam. Çok özlemişim. Şansıma güzel de bir lüfer denk geldi. Hem size tekrar merhaba demek, hem de yakışıklıyı paylaşmak istedim. Herkese rastgele...
Takım bilgileri:
Kamış- DAM EFFZETT DISTANCE 270 CM 7-28 GR
Makine- DAIWA FUEGO
Sahte- KENDO LİMON
İp- 0.14 MM
Bugün, şiddetli lodosun ardından balık olacağını düşündüğüm bir yere baya bir hevesle gittim. Tulumları giyip suyun içine girdiğimde hissettiğim hazzı inanın anlatamam. Çok özlemişim. Şansıma güzel de bir lüfer denk geldi. Hem size tekrar merhaba demek, hem de yakışıklıyı paylaşmak istedim. Herkese rastgele...
Takım bilgileri:
Kamış- DAM EFFZETT DISTANCE 270 CM 7-28 GR
Makine- DAIWA FUEGO
Sahte- KENDO LİMON
İp- 0.14 MM
Ekli dosyalar
-
36.8 KB Görüntüleme: 67
-
82.4 KB Görüntüleme: 67