Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÇUPRA İÇİN İĞNE

KUBİLAY2095

Yeni Üye
Adı
KUBİLAY LİDER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ABİLER HERKESE MERHABA , ÇUPRADA MUSTAD VS BAZI İĞNELERİ ÖNERİYORLAR . BODRUM BÖLGESİNDE ÖZELLİKLE KULLANDIĞINIZ BİR İĞNE VAR MI ÇUPRA AVINDA ? VARSA KODU NEDİR ? HERKESE RASTGELSİN :)

frost_md

Yeni Üye
Adı
FaTiH_K.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar. Ben de kendi çapımda oralarda fırsat buldukça yemli av yapıyorum. Ben usta değlim. Arada fırsat buldukça tutuyorum. Memnun olduğum bir iki model var. Bu iğneler bildiğim kadarıyla circle iğne değil. Ben bu sezon circle iğne de deneyeceğim. Circle iğne tavsiyesi olan varsa denemek isterim. Biraz maliyetli olabilir ancak.

Fudo 1601 no:1
Hayabusa H.Fks 130 No:1-0
Owner 51440 1 numara

Rastgelsin.

Aly35

Yeni Üye
Adı
Ali
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba
Yoruma açık bir konu kişiden kişiye kullanılan ürün değişiyor. Bence kullanılan yeme ve tekniğe göre seçim yapmak lazım.
Şahsi düşüncelerim;

Kısa Pala Dövme Çupra İğne = Bir çok modelin ürünü mevcut pahalı olanlar biraz daha uzun süre dayanmaktadır. ( madya, sübye , sülünez vb )
Circle iğne = Tasmalamaya gerek kalmuyacak durumlarda kullanılıyorum. ( Bırakma oltalarda )
Seigo iğne = Arka bölümündeki tırnak sayesinde canlı yemin geriye doğru çıkmasını engelliyor. ( Mamun ve karides )
Mustad 496 = Bunun gibi ince esneyen iğneleri yengeç ile kullanıyorum. ( Yeme daha az zarar verip uzun süre canlı durmasını sağlıyor )

Sasame F-715 BayBay ise favori iğnem :)

Herkeze Rastgele.