Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daiwa Black Gold 30 Eski Seri

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selaminaleykum..Bi abimde bu makinadan 2 adet var.Bugun ayakustu sohbet ederken yanımıza yaşlı bi amca geldi.Kendisi 30 senedir avlandığını ve Daiwanın bu eski serisinin Babadan oğula kalacağını anlata anlata bitiremedi..Eski abilerimden veya yeni kullanan abilerim varsa gerçekten öylemi ? Ve araştırdım hiç bi yerde bg 30 yok.İstenildiği takdirde bana satacağını söyledi güzel bir fiyat verirsen alırım dedim.Makina hakkinda bilgi alabilir miyim.Not; Teknede kullanacağım

muratdinç

Aktif Üye
Adı
murat dinç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Daiwa bgX güzellemesi :)

-yılların tecrübesi kayıkçının kullandığı olta makinesi bozulsa çarşıdan daiwa bgX sipariş eder. ülke de işler yolunda değil dolar arttıysa banax da olur :) şuanki dolar kurundan fiyatına bakın. yıllar sonra yine aynı makine aynı fiyatta satışta olacaktır.bu makinelerin dilinden anlaması da kolaydır. bilyasız bir banax kolunu bile çevirdiğinizde, bu makinenin bilyalısını hayal edemiyorum dersiniz. sonra anlarsınız ki bazı modeller başka şeyleri anlatmak için var.kısaca İHTİYAR İnternetle bilya sayısıyla forumlarla uğraşmaz. Doğru mu yapar? Tartışılır tabiki.

Evet efsanedir. 50 yıl uzeri amatör balıkçılığa emek vermiş buyuklerimizden başka bir urunu böyle iştahla anlattıklarına hiç şahit olmadım.(makine kaç yıldır uretiliyor bilmiyorum, ben balıkçının tecrubesinden bahsetmek içn 50 yıl dedim.)

Elinden kaç makine geçti, hangi makinelere ulaşabiliyorlardı bilemem ama bu makine tam bir efsanedir.

Makineyi kullanın belki sizin de hoşumuza gider.

Alıp almamaya kullandıktan sonra karar verirsiniz

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daiwa bgX güzellemesi :)

-yılların tecrübesi kayıkçının kullandığı olta makinesi bozulsa çarşıdan daiwa bgX sipariş eder. ülke de işler yolunda değil dolar arttıysa banax da olur :) şuanki dolar kurundan fiyatına bakın. yıllar sonra yine aynı makine aynı fiyatta satışta olacaktır.bu makinelerin dilinden anlaması da kolaydır. bilyasız bir banax kolunu bile çevirdiğinizde, bu makinenin bilyalısını hayal edemiyorum dersiniz. sonra anlarsınız ki bazı modeller başka şeyleri anlatmak için var.kısaca İHTİYAR İnternetle bilya sayısıyla forumlarla uğraşmaz. Doğru mu yapar? Tartışılır tabiki.

Evet efsanedir. 50 yıl uzeri amatör balıkçılığa emek vermiş buyuklerimizden başka bir urunu böyle iştahla anlattıklarına hiç şahit olmadım.(makine kaç yıldır uretiliyor bilmiyorum, ben balıkçının tecrubesinden bahsetmek içn 50 yıl dedim.)

Elinden kaç makine geçti, hangi makinelere ulaşabiliyorlardı bilemem ama bu makine tam bir efsanedir.

Makineyi kullanın belki sizin de hoşumuza gider.

Alıp almamaya kullandıktan sonra karar verirsiniz
Sizde var mı sizde kullanıyor musunuz ?