xKralTR
Üye
- Adı
- Hasan U.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
GÖRDÜĞÜNÜZ HERŞEY DAHİL 4000 TL
Arkadaşlar bu spini ben pek beceremedim o yüzden komple bırakmaya karar verdim. Nakit ihtiyacım olmasa köşede dursun diyecektim de bisiklete yatırım yapmaya karar verdim Eylül-Ekim 2024 Amazon ve Decathlon faturalı ürünler. Ufak tefek çizikleri var ama paslanma yada düzgün çalışmama gibi hiç bir problemleri yok. Temiz ve düzenli kullandım. Üzerinde Sufix advanced 832 0.15 120MT 9.2 kg çekerli en kaliteli iplerden biri var.

Yanında bir sürü sahteler ve extra malzemeler var onları da beraberinde satmak istiyorum. Ayrı ayrı uğraşmaktansa. O yüzden fiyatları oldukça uygun tuttuğumu düşünüyorum.
Yozuri crystal minnow 3d 130mm sahteleri anca bir kaç kez atmışımdır. Kendi üçlü iğneleri hiç suya değmedi. Aldığım gün iğnelerini tekliyle değiştirmiştim. Orijinal ürünlerdir Amazon TR'nin kendisinden alınmıştır faturalıdır.

Decathlon saxton 110SP ve 110F Aksiyon vermeseniz bile yüzmeleri çok güzel biraz boya sıyrılmaları var. Paslanan teklileri çıkartıp hiç kullanılmamış üçlüler ile değiştirdim.

Bunlar haricinde Bİ kaç tane jig(Bir tane blueblue), dalarlı sahte, 2 adet popper ve decathlonun kaliteli kendinden iğneli silikonları var beyaz ve siyah. Extra zoka silikon vs de var fotoğraflarda olmayan.

Son olarak ıvır zıvır ama kaliteli bir sürü BBK,owner, fudo, sasame, savagegear tekli iğneler, fırdöndü, splitring, klips, boncuk vsvs var. Çoğu açılıp kullanılmıştır o yüzden paketlerin içi eksiktir.

Resimlerde gördüğünüz her şey fiyata dahildir. Soru sormaktan çekinmeyin. Antalya gazipaşa elden alışveriş tercihimdir. Çünkü kamış vs zarar vermeden nasıl kargolayabilirim hiç bir fikrim yok. Buna bi çözüm bulabilen olursa ve kargoyu karşılarsa kargo yada otobüs ile de gönderim yaparım.