umitdulger
Daimi Üye
- Adı
- Ümit DÜLGER
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Daiwa için remixon firması ile iletişime geçebilirsiniz...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Ümit bey, İstoç tarafına geçtiğim zaman kendilerini ziyaret edeceğim.Daiwa için remixon firması ile iletişime geçebilirsiniz...
legalis lt normal daiwanın 2500-3000 liği gibi shore jig için ltnin 6000 serisini veya normal lt olmayan 4000 lik bg,fuego,legalis,excelere bakmalısınAçıkçası 3000'lik bir makinem var. O yüzden shore jig ve spinde kullanmak üzere 4000'lik orta segment bir makine almak istiyorum.
Remixon Ankara merkezli diye biliyorum...
Daha önce bana yolladıkları bir ürün Ankara'dan gelmişti, o yüzden aklımda öyle kalmış heralde. Sitelerindeki iletişim kısmında Tandoğan/Ankara yazıyor. İstanbul'da da yerleri varmış demek ki.
Ben de dediğinize baktım. Kararımı Revros'tan yana kullandım. 4000 olanın kafa çapı 51 mm, 5000'in kafa çapı 54 mm. Makineye baktığımızda boyutlar birebir aynı, ağırlık olarak 5000 5 gr daha hafif. Sarım yatağının küçük olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. O yüzden 5000 almak daha avantajlı diye düşündüm, neticede aynı makinenin kafası farklı olanı sadece.legalis lt normal daiwanın 2500-3000 liği gibi shore jig için ltnin 6000 serisini veya normal lt olmayan 4000 lik bg,fuego,legalis,excelere bakmalısın
imkan varsa bg4000 al derim ama önce boyutunu görmende fayda var