Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çapraz olması sorun olmaz diyorsan lrfde bkk bait holder kullanıyorum.Arkadaşlar merhaba,
Mafsallı jighead iğne değişimi için ince, uzun pala arkası delikli bildiğiniz ve önerebileceğiniz iğne var mı?
Merhaba,Arkadaşlar merhaba,
Mafsallı jighead iğne değişimi için ince, uzun pala arkası delikli bildiğiniz ve önerebileceğiniz iğne var mı?
Merhabalar görseller için teşekkürler,Her ikisi de çentikli ise bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. İkisi de bilindik markalar. Ya da mafsalla kullanım için delik çapı daha büyük olanı tercih edebilirsiniz. Yalnız spiinx 2 numara dikkatimi çekti. İstavrite 8-10 numara dip balıklarına ise genelde 6 hadi bilemedin bazen iri balık hedefse 4 numara olabilir ama şahsi fikrim 2 numara çok büyük.
Bu arada Gamakatsu iğneden aldım ancak henüz denemek nasip olmadı. Merak eden arkadaşlar için bazı görseller ekliyorum.
İstavrit için cultivanin fotoğraftaki jigheadlerini tavsiye ederim. Birde hırsız takarsan kolay kolay düşmez. Ama olur da iri balık binerse açılıyor.Merhabalar görseller için teşekkürler,
Spiinx 8 numarasını alacağım örnek için o fotoğraf kullanıldığı için öyle çıkmış kusura bakmayın. Mafsallı jigheadlerde aşırı vuruş alıyorum ama istavriti düşürmekten usandım. Bakalım bayide inceleyeceğim 2 modeli. Yanına leader için fc falan da alacağım istediğim ürünlerin hepsi ayrı sitelerde yoksa ben de gamakatsu alacaktım. Fudo önceliğim tabiki hafta içi alacağım