Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Delikli İğne Önerisi

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba,
Mafsallı jighead iğne değişimi için ince, uzun pala arkası delikli bildiğiniz ve önerebileceğiniz iğne var mı?

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba,
Mafsallı jighead iğne değişimi için ince, uzun pala arkası delikli bildiğiniz ve önerebileceğiniz iğne var mı?
Çapraz olması sorun olmaz diyorsan lrfde bkk bait holder kullanıyorum.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gkys

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba,
Merhaba,
Fudo FWSB-BN 6101 kullanıyorum. Tırnaklı yapısı ile silikonuda kaydırmıyor. Fakat deliği biraz küçük. Küçük numaralarda bazı mafsallıların metal aparatı geçmiyor.

Bedri35

Aktif Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu modelini kullanmadım aslında fakat başka modellerini kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Gamakatsu single hook 31 no:8. Deliği hayli büyük gibi duruyor ( big eye modeli) ve tanıtım yaparken de mafsal resmi vb kullanmışlar sanırım bu iğne bu iş için yapılmış gibi. Silikonu tutmak için çentiği de bulunuyor. En kısa zamanda bende envantere ekleyeceğim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Bedri35

Aktif Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Her ikisi de çentikli ise bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. İkisi de bilindik markalar. Ya da mafsalla kullanım için delik çapı daha büyük olanı tercih edebilirsiniz. Yalnız spiinx 2 numara dikkatimi çekti. İstavrite 8-10 numara dip balıklarına ise genelde 6 hadi bilemedin bazen iri balık hedefse 4 numara olabilir ama şahsi fikrim 2 numara çok büyük.

Bu arada Gamakatsu iğneden aldım ancak henüz denemek nasip olmadı. Merak eden arkadaşlar için bazı görseller ekliyorum.

Ekli dosyalar

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Her ikisi de çentikli ise bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. İkisi de bilindik markalar. Ya da mafsalla kullanım için delik çapı daha büyük olanı tercih edebilirsiniz. Yalnız spiinx 2 numara dikkatimi çekti. İstavrite 8-10 numara dip balıklarına ise genelde 6 hadi bilemedin bazen iri balık hedefse 4 numara olabilir ama şahsi fikrim 2 numara çok büyük.

Bu arada Gamakatsu iğneden aldım ancak henüz denemek nasip olmadı. Merak eden arkadaşlar için bazı görseller ekliyorum.
Merhabalar görseller için teşekkürler,
Spiinx 8 numarasını alacağım örnek için o fotoğraf kullanıldığı için öyle çıkmış kusura bakmayın. Mafsallı jigheadlerde aşırı vuruş alıyorum ama istavriti düşürmekten usandım. Bakalım bayide inceleyeceğim 2 modeli. Yanına leader için fc falan da alacağım istediğim ürünlerin hepsi ayrı sitelerde yoksa ben de gamakatsu alacaktım. Fudo önceliğim tabiki hafta içi alacağım

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar görseller için teşekkürler,
Spiinx 8 numarasını alacağım örnek için o fotoğraf kullanıldığı için öyle çıkmış kusura bakmayın. Mafsallı jigheadlerde aşırı vuruş alıyorum ama istavriti düşürmekten usandım. Bakalım bayide inceleyeceğim 2 modeli. Yanına leader için fc falan da alacağım istediğim ürünlerin hepsi ayrı sitelerde yoksa ben de gamakatsu alacaktım. Fudo önceliğim tabiki hafta içi alacağım
İstavrit için cultivanin fotoğraftaki jigheadlerini tavsiye ederim. Birde hırsız takarsan kolay kolay düşmez. Ama olur da iri balık binerse açılıyor.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mafsallı kullanmayi tercih ederseniz bkk fudo ve gamakatsu iğneleri tavsiye edebilirim. Benim kullandiklarimin fotoğrafında ekledim. Gamakatsunun 8 numara olaninin deliği küçük mafsala takamadim.