Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dolgu misina ve lider misina kaç mm olmalı ?

İsmailcan

Yeni Üye
Adı
İsmail
Hocam ben şimdi farkettim sizin bölge Adana hedefteki balıklar değişik tekrar gözden geçirmek lazım konuyu , mera kumluksa takıntı ihtimali yoksa veya mera derinse yine takıntı ihtimali yoksa kalın lider faydalı olabilir siz bizim tavsiyemizi kendinize göre yorumlayın çünkü av yaptığınız sahayı bilmiyorum
Usta mera tatlı su, derede alabalık avı

OmerAydın

Aktif Üye
Adı
Ömer Aydın
Abi resmen liderin daha kalın olması gerektiğini söyleyenler ile daha ince olması gerektiğini söyleyenler olarak bu durum ikiye ayrılmış durumda gibi görüyorum çünkü bana bu ürünü satanın dışında başka LRF ile ilgilenenlerinde fikirlerini dinlerken daha kalın olması lazım dediklerini de duydum ama sizlerde şimdi daha ince olması lazım diyorsunuz kafam iyice karışık 😀 siparişi oluşturduğum kişi YouTube de çok kıymetli bilgiler veren sadece LRF ye gönül vermiş bir beyefendi kendisi. Sizi dinleyip iptal etmek istiyorum bu seferde gövdedeki örgü ipin altında piyasada lider bulamıyorum araştırdım. Yaşayıp göreceğiz seçimim ne kadar iyi ne kadar kötü. Bu arada derede alabalık avı yapacağım sadece bu takım ile. Yani balıklar 2 kg yi geçmeyecektir.
'' Bu arada derede alabalık avı yapacağım sadece bu takım ile. '' siz size tavsiye veren arkadaşı dinleyin ve gözlemleyin ben lrf de deniz avı yapıyorum ve takılmalardan çekindiğim için daha düşük çeker de lider kullanıyorum ama işin içine alabalık girdiği zaman orda benim fikir beyan etmem saçma olur tamamen farklı diye biliyorum onun için sürtünme direnci yüksek FC yada mono liderler yaptıklarını biliyorum fakat av tecrübem yok k.bakmayın yanlış gönlendirmek istemem :)

Genelde deniz avı yapanlar ile denk geldiğimiz için sizde sonradan alabalık işini söylediğiniz için biraz daha fazla aklınızı karıştırmış olduk :)

@Gorkembjk trout malzemeleri seversin :)

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
'' Bu arada derede alabalık avı yapacağım sadece bu takım ile. '' siz size tavsiye veren arkadaşı dinleyin ve gözlemleyin ben lrf de deniz avı yapıyorum ve takılmalardan çekindiğim için daha düşük çeker de lider kullanıyorum ama işin içine alabalık girdiği zaman orda benim fikir beyan etmem saçma olur tamamen farklı diye biliyorum onun için sürtünme direnci yüksek FC yada mono liderler yaptıklarını biliyorum fakat av tecrübem yok k.bakmayın yanlış gönlendirmek istemem :)

Genelde deniz avı yapanlar ile denk geldiğimiz için sizde sonradan alabalık işini söylediğiniz için biraz daha fazla aklınızı karıştırmış olduk :)

@Gorkembjk trout malzemeleri seversin :)
Trout kamış görünce cinlerim tepeme çıkıyor😀😀😀