Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eceabat 3-4 ocak 2026 surfcasting turnuvasına katılcaklar varmı aramızdan?

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
Selam arkadaşlar aramızdan bu turnuvaya katılacaklar varmı acaba yada bu tip aramızda turnuvalar düzenleniyormu???

WhatsApp Image 2025-11-30 at 22.48.04.jpeg

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yaa bu turnuvaları düzenleyenler nerede duyuruyor? Kimler katılabiliyor, bir derneğe üye olmak şartı var mı? Bakıyorum filancı yerde turnuva düzenlenmiş, bitmiş bile. Gidiyor insanlar, yarışıyorlar. Anlayamıyorum bu olayı.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi o bölgenin balıkçı derneği üyelerine bunu yazılı ve bu şekilde instegram hesabından bildiriyor.
Belli youtuber arkadaşlara önceden bildiriliyorki katılımcılar gaza gelsin.
Bildiğim kadarı ile dermek üyeleri vs. istenilen sayıda katılım olmazsa bireysel yarışmacılarada katılım hakkı veriyorlar.

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
Akşama şartnameyi yüklemeye çalışayım aradım bana gönderdiler, ön bilgi olarak 2500tl katılım ücreti var tek olta ile katılabiliyorsun sadece limit üstü lüfer, cupra veya levrek yakalayabilrsen değerlendirmeye alınıyor. canlı yem kullanamıyorsun kullanıcan yemler ve takımlar şartnamede yazıyor

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
ücret bana yüksek geldi, biraz daha indirim olaydı sanki daha çok katılım sağlanabilir...
cts 13te başlıyor işlemler, 15te yemek var 17 de yarışma başlıyor sürekli çay ikramı, 0:00 da yine yemek ikramı sabah 8:00 bitiş ve 8:30 çorba
akabinde ödül töreni birinciler vs.

herkes uyuklarken gece 3-5 arası çantadan levrek çıkartan olurmu acaba :cool: