lufermania
Daimi Üye
Tam anlamıyla birebir aynı şeyi düşündüm, hatta bizimkilerden bu videoyu seyreden varsa, kesin " Salak mısınız, çevirsenize bi de oturmuş seyrediyorsunuz" diye söylenmiştirBizim burda olsa etrafı hemen çevrilmişti![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tam anlamıyla birebir aynı şeyi düşündüm, hatta bizimkilerden bu videoyu seyreden varsa, kesin " Salak mısınız, çevirsenize bi de oturmuş seyrediyorsunuz" diye söylenmiştirBizim burda olsa etrafı hemen çevrilmişti![]()
Bak düşüncelerini geçiremedim aklımdan aynen demişlerdir abiTam anlamıyla birebir aynı şeyi düşündüm, hatta bizimkilerden bu videoyu seyreden varsa, kesin " Salak mısınız, çevirsenize bi de oturmuş seyrediyorsunuz" diye söylenmiştir![]()
Stradic 1000 yazıyor.Spin makine ile mi aldı ki? Bide bu balığın sazanlık bi tarafı kalmamış canavar olmuş..![]()
Bence burası kesin balık çiftliği yakınında bir yer. Boylar hep aynı çünkü. Açıkta da bol bol tekne var.4.47 Denizde balık var suda uygunsa olayı özetliyor.