B
BS Okuru
Misafir
Resmen posta koymuş adama çekmiş gitmiş.. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben olsam panik icinde kiyiya daha hizli cekerken kacirirdim buyuk ihtimal ...siz bir de cekim yapiyorsunuz.... bravo... ustalik dedikleri bu olsa gerek.Daha iyisini tutana kadar benim efsanem'de bu
Tesekkur ederim ustalik degilde nasibimde varmis diyelim sizede Nasip olsun insallah.ben olsam panik icinde kiyiya daha hizli cekerken kacirirdim buyuk ihtimal ...siz bir de cekim yapiyorsunuz.... bravo... ustalik dedikleri bu olsa gerek.
Eyvallah saol abi senin kadar sogukkanli olamasamda dogrudur,Soğukkanlılık ta buz dağısınız maşallah. Olta da beş kilo balık var telefonla belgesel tadında video çekiyorsun.
gerçekten efsane video tebrikler.
İbretlik abi resmen.. Bu dayiya verecen Stella yı Saltigayi hakkını verecek öttürecek..Dayı sağlam balıkçı.
Asıl tatile bu dayının yanina gidecen hem balık avlanmayı hemde hayatı öğreneceksin..Balığın vuruşunu ciğerlerinde hissetmek diye buna denir.
Misinayı kaburgalarına dayayıp hassaz dokunuşları hissediyor.
Bir de sol omuz üstünden geriye bakıp kontrol ediyor gelen varmı mera patlamasın diye.