Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En verimli sahteler

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Arkadaşlar yeni sezon için ufak bir sahte balık cantası hazırlamayı düşünüyorum.Siz degerli dostların kullandıgı en verimli ve cantada muhakkak olması gereken sahteler hangileridir.Ben daha ziyade eminönü ve bogazda avlanmaktayım.Hedef balık çinekop ,lüfer familyası marka ve renk kodu ile birlikte önerilerinizi beklıyorum saglıcakla kalın.

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
guzel konu benimde aynı şeye ihtiyacım çok.hatta levrekte iş yapacak sahtelerede ihtiyacım var. bakalım önerilerle sahteleri toparlamaya başlayayım artık..

Devrim Balbay

Daimi Üye
Adı
devrimbalbay
nasıl avlanıcaksınız.. kullanıcagınız malzemeler ve avlanma seklini söylerseniz.(tekne, kıyıdan vs.)

Devrim Balbay

Daimi Üye
Adı
devrimbalbay
su yüzeyi için: poper balıklar veya ıma skimmer,yozuri banana boat, river to sea rover 98 ve buble pen,pervaneli modeller rapala ve little jack

hafif dalan (floating): floatingler ceşitlidir ama genelde ben az dalanları tecih ederim .. uygun fiyatlı strike pro, yozuri minowlar, daiwa shore line shinner(lazer sardine),shimth ulm 115 olabilir

marka ve sayıyı coğaltabiliriz..renklerini yazmadım ama genel olarak su ve hava durmuna baglı olarak ısıga göre sahte rengi degişebilir.. bölgenizdeki yavru balıkları ve habitatıda incelemenizi tavsiye ederim..
genelde 9-14 cm ve mümkün oldugunca atımı düzgün ve agır floatingleri tercih ederim.. mesafe açısından..

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Yo-zuri pins minnow m36

Yo-zuri crystal minnow suspending gt ve benzer diğer modelleri

Gerçi daha bir ton sahte eklenir bunlara ama diğerleri de arkadaşlara kalsın. Ben en garantilerini yazayım.

Bir de henüz siftahı olmayan ama yüzüşünü çok beğendiğim Pelikan Nitro modeli var İma'nın taklididir. Beyaz ve mavisi bu sezon iş yapacak inşallah.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yo-zuri pins minnow m36

Yo-zuri crystal minnow suspending gt ve benzer diğer modelleri

Gerçi daha bir ton sahte eklenir bunlara ama diğerleri de arkadaşlara kalsın. Ben en garantilerini yazayım.

Bir de henüz siftahı olmayan ama yüzüşünü çok beğendiğim Pelikan Nitro modeli var İma'nın taklididir. Beyaz ve mavisi bu sezon iş yapacak inşallah.

işi çözmüşsün vallahi tebrik ederim

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Ekleyeceğin birşey var mı Furkan? :)

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Husky jerklerde skor nasıl ? Yabancılar öve öve bitiremiyorlar suspending modelini.