Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eşkina iğne tavsiye

Jadonas

Yeni Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar eşkina için iğne tavsiyesi istiyorum. Sağlam tasmalıyorum ama balığı ya alamıyorum yada çekerken bırakıyorum. Boru kurdu ile avlanıyorum. Meramda 600 gramla - 1.5 kg arası eşkinalar mevcut. Kurşunun hemen üstünden yana ayrılan tek kanca dip seti hazırlıyıp avlanıyorum. Belki burada hata da yapıyor olabilirim

Erdem82

Aktif Üye
Adı
ERDEM
Sasame chinu ringed F-724 No:1 al. Gezer kurşunlu takım yap bide o şekil dene. Yine olmazsa 2 köstekli takım yap köstek arası 35cm olsun. Kurşunun 35 cm üstünden bağla kösteği.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben de sasame oneririm, seigo f-705 modelleri cok avci, 1/0 ya da 2/0 kullanabilirsiniz.. boncuk kullanmaniz verimi arttiracaktir..

Faryalı

Aktif Üye
Owner seigo 2 numara, Kashima Maruseigo 2 numara kullanıyorum ben de. Bizim merada 1 kg civarı balıklara uygun numaralar. Siz balığın boyutuna göre numarayı büyütebilirsiniz. Uygun fiyatlı çipura ve sazan iğneleri ile de tutanlar çok.

Jadonas

Yeni Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de sasame oneririm, seigo f-705 modelleri cok avci, 1/0 ya da 2/0 kullanabilirsiniz.. boncuk kullanmaniz verimi arttiracaktir..
Gerçekten fark ettirdi bu iğne. 2 köstekli takım yaptım Erdem' in tavsiye ettiği şekilde. Toplamda 3 vuruş olmasına rağmen 2 balık aldım. Gerçekten avcı bir iğne. İğneyi yanlış bağlıyormuşum bir de hafif yamuk duruyordu şimdi çok efsane oldu takımım. Peki takımı çantaya nasıl koyuyorsunuz misina şekil almasın diye neye sarıyorsunuz bir tavsiye alabilir miyim

Erdem82

Aktif Üye
Adı
ERDEM
Gerçekten fark ettirdi bu iğne. 2 köstekli takım yaptım Erdem' in tavsiye ettiği şekilde. Toplamda 3 vuruş olmasına rağmen 2 balık aldım. Gerçekten avcı bir iğne. İğneyi yanlış bağlıyormuşum bir de hafif yamuk duruyordu şimdi çok efsane oldu takımım. Peki takımı çantaya nasıl koyuyorsunuz misina şekil almasın diye neye sarıyorsunuz bir tavsiye alabilir miyim
Ben çapari sarar gibi strafora sarıyorum. Bide sana tavsiyem köstekleri 0.30mm flouracarbon misina ile yap. Avcılığı biraz daha arttırıyo.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sert kartondan sigara paketi buyuklugunde parcalar keserek kenarina cizik kesip sarabilirsiniz.. kursun takinca kisa bi sure sonra normal haline doner..