Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

fiiish black minnow ağırlığı

iliqueur

Yeni Üye
Adı
ilker aydin
Merhabalar.

Fiiish black minnow almak istiyorum ama bu silikonla ilgili yeterli bilgi maalesef yok. Mesela ağırlığı 5gr olan bm90/2 shore kafanın silikonla beraber ağırlığı hakkında bilgi yok. Bm120/3 shore kafa 12 gr olarak geçiyor ama gövde ağırlığını yazmamışlar. Elinde 9 ve/veya 12 cm boylarında gövde olan varsa, sadece silikon ağırlığını ölçme şansı var mıdır? veya bu konuda bilgisi olan var mı?

teşekkürler

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Silikonların pek bir ağırlığı yok eğer kıyıdan avlanıyorsanız ve meranız çok derin değilse 12 gr kafadan verim alamazsınız 10 gr olanı bile hemen dibe batıyor en güzel aksiyonu 10gr altı olanları alıyor, birde merada dişli balık varsa hiç kullanmayın hemen kesiliyor dişlerle çok pahalı silikon

iliqueur

Yeni Üye
Adı
ilker aydin
teşekkür ederim, genelde iskele civarı atış yapıyorum ama mera değiştirip dere kenarlarına, sığ yerlere gitmeyi düşünüyordum ve dişli balık çok. o sebeple vazgeçmek mantıklı olabilir çünkü evet, pahalı.