Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fujin sniper ve daiwa ninja kaç metre uzağa atar

Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Arkadaşlar daiwa ninja ve fujin sniper10-40 varr sahte olarak 14gram popper kulanıyorum kaç metre uzağa atabililirim ona göre göre makineyi alıcam

Erdem82

Aktif Üye
Adı
ERDEM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kullanacağın ip kalınlığı, kalitesi, makinenin ip doluluk oranı atış mesafesini etkiler. Sen dünyanın en pahalı ekipmanına da sahip olsan doğru ipi doğru sarımı yapamadıktan sonra tam performans alamazsın. Her şeyi doğru bir şekilde yaptığını var sayarsak rüzgarsız 14g sahteyi 30-50 metre arası atarsın.

Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Kullanacağın ip kalınlığı, kalitesi, makinenin ip doluluk oranı atış mesafesini etkiler. Sen dünyanın en pahalı ekipmanına da sahip olsan doğru ipi doğru sarımı yapamadıktan sonra tam performans alamazsın. Her şeyi doğru bir şekilde yaptığını var sayarsak rüzgarsız 14g sahteyi 30-50 metre arası atarsın.
Okuma ceymar alsamda aynı performansı alırmıyım

Erdem82

Aktif Üye
Adı
ERDEM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma ceymar alsamda aynı performansı alırmıyım
Yalnız okuma Ceymar' ı tavsiye etmem. İp ile pek uyumlu olmadığını gördüm. Çevremde ne kadar kullanan varsa hepsi şikayetçi kuş gözü olmasından. Normal misina ile kullanımda hi,ç bir sıkıntısı yok ama ip misina kullanıldığında sorun oluyo. Yeni serilerinde bu sorunu çözdülerse alınabilir ama eski serileri önermiyorum. Daiwadan şaşma derim ben. Daiwanın mühendisliği çok daha ileri seviyede olduğundan konik kafası sayesinde Ceymara göre 10metre daha uzağa atışlar yaparsın.

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Ceymar'ın eski serisinden uzak durun, yenisi için iddaalılar ama henüz kendisini görüp inceleme şansım olmadı.

Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Yalnız okuma Ceymar' ı tavsiye etmem. İp ile pek uyumlu olmadığını gördüm. Çevremde ne kadar kullanan varsa hepsi şikayetçi kuş gözü olmasından. Normal misina ile kullanımda hi,ç bir sıkıntısı yok ama ip misina kullanıldığında sorun oluyo. Yeni serilerinde bu sorunu çözdülerse alınabilir ama eski serileri önermiyorum. Daiwadan şaşma derim ben. Daiwanın mühendisliği çok daha ileri seviyede olduğundan konik kafası sayesinde Ceymara göre 10metre daha uzağa atışlar yaparsın.
Tamadır teşekkür ederim