Bugun köprü aksam 5 kadar capariyle istavrit yaptı cok istavrit vardı saat 5 ten sonra yoğun çinekop sarıkanat vardı herkes tuttu saat 11 de avı sonlandırdım fakat balık ara ara yapıyordu
dün saat 16:00 gibi köprüye vardım hiç boş yer yoktu ve saat 17:00 a kadar bekledim yer açılmayınca eve döndüm. Balık olarak iyi boyda istavrit vardı tek tek geliyordu ama sürekli vardı. Bunun dışında çarpma ile çinekop alanlar vardı .
[/url][/IMG]
Dün akşam 21.00 dan sabah 5.30 a kadar köprüdeydik 2 kişi Timsah(İzzet) ve ben. Saat 11e kadar eminönüe tarafında en uçtaydık. Vuruş bile yapmadı sonra boşaldıkça karaköy tarafına doğru gittik. Ortaya yakın yerler çok iyi iş yaptı herkesin kova doluydu. Biz de ortaya yaklaştıkça yukarıda ki resimde ki balıkları aldık. 3 izmarit 4 çinekop 10 kadavar istavrit. Saat 4 ten sonra tamamen kesti vuruş bile yoktu. Bir ara yunuslar geldi .
12-02-2014 yer karaköy boğaza bakan tarafı 8 adet güzel boylarda çilekop sarıkanat aldım. Genel olarak balık durumu iyidi yanlız yer proplemı tavan yapmış durumda saat 18:30 gıtmeme ve de hafta içi olmasına rağmen zor yer bulunuyor.