Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gökova - Akyaka Light Spin ile av yapabileceğim yer tavsiyeleri

anchor4848

Yeni Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese selam
Çoculuktan beri eş dost yönlendirmesiyle çok yemli balığa gitmiştim.
Şimdi iş güç oturunca kendimce bir light spin seti alıp hobimi devamlıya dönüştürmek istiyorum.

Gökova akyaka da spin yapabileceğim yer önerileriniz var ise çok sevinirim.
Bu yaz tavsiye edeceğiniz meralarda kendimi ve hobimi geliştirip sonrasında hayatımda yer açmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler :)

berkay099

Yeni Üye
Adı
Berkay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selam
Çoculuktan beri eş dost yönlendirmesiyle çok yemli balığa gitmiştim.
Şimdi iş güç oturunca kendimce bir light spin seti alıp hobimi devamlıya dönüştürmek istiyorum.

Gökova akyaka da spin yapabileceğim yer önerileriniz var ise çok sevinirim.
Bu yaz tavsiye edeceğiniz meralarda kendimi ve hobimi geliştirip sonrasında hayatımda yer açmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler :)
Selamlar, akyaka orman kampının alt kısımlarında havasını suyunu tutturduğunuz müddet avcı balıklar için şansınız çok fazla. Çok ileriye atmaya bile gerek yok gözlerimin önünden geçen kilo üstü baraküdalar görmüştüm. Yavru balıklar kıyı kısmında çok fazla olduğu için ister istemez avcıların uğrak noktası haline geliyor. Aynı yerden kofana, lahoz gibi balıkların da alındığını biliyorum. Yalnız, dip yapısı taşlık çoğunlukla. Dikkat etmenizi öneririm, rastgele.

anchor4848

Yeni Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar, akyaka orman kampının alt kısımlarında havasını suyunu tutturduğunuz müddet avcı balıklar için şansınız çok fazla. Çok ileriye atmaya bile gerek yok gözlerimin önünden geçen kilo üstü baraküdalar görmüştüm. Yavru balıklar kıyı kısmında çok fazla olduğu için ister istemez avcıların uğrak noktası haline geliyor. Aynı yerden kofana, lahoz gibi balıkların da alındığını biliyorum. Yalnız, dip yapısı taşlık çoğunlukla. Dikkat etmenizi öneririm, rastgele.
teşekkürler